MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Demir 187 imza ve o mesajla yola çıktı: Torbalı'nın 20 yıllık geleceğine adayız!
Politika
16 Şubat 2022 Çarşamba 16:55

CHP'li Demir 187 imza ve o mesajla yola çıktı: Torbalı'nın 20 yıllık geleceğine adayız!

CHP Torbalı'da 27 Şubat'ta yapılacak kongre öncesi Faruk Akpınar ve Yıldız Sivrikaya'nın ardından geçici yönetimin başkanı Övünç Demir de ilçe binasında mini miting havasında geçen toplantıda adaylığını açıkladı. Demir 187 delegenin imzasını aldıklarını, hedeflerinin salona 210 imzayla gelmek olduğunu belirtirken, "Biz Torbalı'nın 20 yıllık geleceğine adayız" mesajını verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı Örgütü'nde kongre heyecanı giderek artıyor. 

CHP Torbalı'da 27 Şubat Pazar günü Aydın Sezer Çok Amaçlı Salonu'nda yapılacak seçim öncesi Erol Günaydın'ın görevden alınmasının ardından geçici yönetime başkan olarak atanan Övünç Demir de adaylığını açıkladı. 

İlçe binası mini miting havasında geçen adaylık açıklamasında dolup taşarken, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir adaylık açıklamasında çarpıcı mesajlar verdi.

Söze partiye emek veren ve rahmetli olan kişileri ve hala partiye emek veren büyükleri saygıyla anarak başlayan Demir, geçimi yönetimin başına geçtiğinden bu yana yapılan çalışmaları anlatırken hedeflerini de açıkladı. Demir, "Biz Torbalı’nın 20 yıllık geleceğine adayız. Biz, adalete susamış, demokrasiye inanan partimizin bir neferi olmaya adayız” dedi, coşkulu konuşmasına alkışlar ve tezahüratlar eşlik etti. 



“KAZANAN CHP OLACAK”
Demir, adaylık açıklaması sırasında diğer iki aday olan Faruk Akpınar ve Yıldız Sivrikaya’ya başarı dileğinde bulunurken, sandık yarışında kazananın CHP olacağını vurguladı. Demir şöyle konuştu: Bundan 2 buçuk ay önce Sayın Genel Başkanımızın, İl Başkanımızın, İl yöneticilerimizin takdiriyle yola çıktık. Göreve geldiğimizde ciddi sayıda bir istifa vardı, akabinde delegelerimizden de istifalar olmuştu. Delegeler, partimizin mihenk taşlarıdır, hepsiyle görüştüm. Hatta her gittiğimde cebime rozet koydum, rozetler yetmedi. Bu süreçte 700 arkadaşımıza rozet taktık, partimizin kapılarını sonuna kadar Torbalı halkına açtık. CHP’nin politikalarını benimseyen, Millet İttifakı’nı özümseyen hemşerilerimize kapımız sonuna kadar açık. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak çok kalabalık ve çok güçlü bir aileyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu gerçeğe olan inancımızla çalışmalarımızı sürdürdük. Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim kurulumuzla birlikte ilçe örgütümüze 700 yeni üye kazandırdık. Partimize oy veren ama üye olmayan yol arkadaşlarımıza dokunduğumuz gibi, kırgınlığı bulunan yol arkadaşlarımıza da dokunup gönüllerini aldık. Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi CHP iktidara yürüyor. İktidar yürüyüşümüzde bütün ailemizle bir arada omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Artık CHP’liler seçimden seçime değil, sürekli iç içe olacak. Önceden olduğu gibi Göllüce’deki partilimiz ile Türkmenköy’deki partilimiz birbirini tanıyacak. Ayrancılar’daki partilimizin bir sorunu olduğunda Subaşı’ndaki partilimiz yardımına koşacak. Bunu tekrardan başardığımız gün inanın partimizin önünde kimseler duramaz...



"187 İMZA TOPLADIK HEDEFİMİZ SALONA  EN AZ 210 İMZA İLE GİRMEK”
Kongre takviminin açıklandığı tarihten bu yana 187 delegenin imzasını aldıklarını ifade eden Demir, “Burada 187 delegenin imzası var. Bunlar tehditle, zorlamayla alınan imzalar değil... Bu imzaların hepsi de gönül imzasıdır hepsinde emek vardır. Biz kimseye bir şey vaat etmiyoruz, kimseyi tehdit etmiyoruz. Burada hastane odası var, burada cenaze evi var, burada düğün var, burada alın teri var, burada emek var. Ben taban siyaseti yapan bir Cumhuriyet Halk Partiliyim. Haberim olduğu müddetçe yol arkadaşlarımın, dostlarımın hüznünde de mutluluğunda da yanında olmaya çalıştım. Bu destek bunun eseridir, Cumhuriyet Halk Partisi böyle bir partidir. Biz kurduğumuz gönül köprüsüyle bu imzaları topladık. İki aday da partili ağabeyimdir, bizim 28 Şubat’ı hesap ederek bizim kırmadan, dökmeden, kol kola girip bir düğün havasında kongremizi yapmalıyız. Sana rakip olan biri senin düşmanın değildir, sadece CHP’nin öz evlatları aynı düşünmek zorunda değildir. Bütün Torbalı, gözünü CHP’ye dikmiş durumda, 27 Şubat’ta bizim o kongreden güçlenerek çıkıp yeni bir umut yeşertmemiz gerekiyor. Halkla geçmişte olduğu gibi gelecekte de iç içe olmaya devam edeceğiz. 18 yaşından 80 yaşına kadar partimize emek verenlerden biz bunu gördük, bunu görev bildik ve şartlar ne olursa olsun bu görevimizi yerine getirmeye devam ettik, edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

“EFSANE BAŞKAN İSMAİL UYGUR’UN MİRASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Merhum Torbalı Belediye Eski Başkanı İsmail Uygur için de duygu yüklü bir parantez açan Demir, “Ben açık söylüyorum, buradaki her bir partilim, Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir üyesi partimizin başarısı için yanıp tutuşuyor. 80 yaşındaki duayen partilimizde, 18 yaşında yeni üye olmuş genç kardeşimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını istiyor. Biz bir iddia koyuyoruz ortaya. Hane hane çalışacağız. Enerjimiz yüksek, gençliğimiz var. Sizlere söz veriyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Genel Başkanımızın azminde efsane başkanımız İsmail Uygur gibi çalışacağız. Mücadele edeceğiz. Dert dinleyeceğiz. Problem çözeceğiz ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni el birliğiyle iktidar yapacağız. Birincisi; yerel yönetimlerdeki hizmetlerimizin itici gücü olacağız. İsmail Uygur’un mirasına sahip çıkacağız. İkincisi önümüzde bir genel seçim var. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri yapılacak. Çok güçlü bir kadro kuracağız. Dur durak bilmeden ev ev, kapı kapı dolaşacağız. Partimizin ilkelerini, programını, projelerini nüfusu 200 bini aşan Torbalımıza anlatacağız. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının vaatlerini, partimizin söylemlerini her yurttaşımıza aktaracağız. Ben seçim zamanı çalışmak için değil, partimi iktidara taşımak için, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayını Cumhurbaşkanı yapmak için, Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapmak için adayım. Bugün bana partim nerede görev verirse onu emir telakki eder yerine getiririm" dedi. 

“GELİYOR GELMEKTE OLAN”
Demir sözlerini şöyle sonlandırdı: 60 mahallemizde örgütleneceğiz. Bakın ben siyasette hedefleri olan birisiyim. Öncelikli hedefim Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarıdır. Burada 18 yaşında olan genç partili kardeşlerim var, doğdukları günden beri AK Parti iktidarı görmüş, burada 80 yaşında 60 yıldır altı ok için mücadele eden Ecevitlerle, Erdal İnönülerle siyaset yapmış büyüklerimiz var. Biz onların içinde yanan ateşin heyecanıyız. Biz iktidar ateşiyiz. Biz iktidara adayız. Biz çalışmaya adayız. Biz Torbalı’nın 20 yıllık geleceğine adayız. Biz adalete susamış, demokrasiye inancı olan, partimizin neferi olmaya adayız. Diyor ya Nazım;  Eğer hak haksızlıktan yüce, Sevgi nefretten üstün, aydınlık karanlıktan güçlüyse, çaresi yok usta biz kazanacağız. Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak. Az kaldı, geliyor gelmekte olan... 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sadettin Özcan
 18 Şubat 2022 Cuma 09:06
Yolun yolumuzdur başkanım. Yolumuz açık olsun. #GeliyorGelmekteOlan
 Engin Daşdemir
 16 Şubat 2022 Çarşamba 17:56
Yolun açık olsun başkanım.emek verdin yanındayız
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir