MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Demir'den sahte yoruma suç duyurusu!
Politika
18 Temmuz 2018 Çarşamba 09:33

CHP'li Demir'den sahte yoruma suç duyurusu!

Torbalı'nın tanınmış siyasetçilerinden CHP'li Övünç Demir kendi ismi kullanılarak yazılan sahte yorum için Torbalı Adliyesine suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Torbalı’nın tanınmış siyasetçilerinden Övünç Demir’e komplo girişiminde bulunuldu. Bir internet sitesinin haber altı bölümüne Övünç Demir’in ismi kullanılarak sahte yorum yapıldı.

Sahte yorumu yapan kişi veya kişiler Whatsapp üstünden yapılan sahte yorumu paylaşarak komplolarına devam ettiler.

Övünç Demir kendi ismi kullanılarak yazılan sahte yorum için Torbalı Adliyesine suç duyurusunda bulundu. Söz konusu olaya tepki gösteren Demir dün sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ
‘’Kamuoyunun dikkatine.. Bugün İzmir’de bir internet haber sitesinde haberlerin altında bulunan yorum bölümüne ismim ve soy ismim kullanılarak sahte bir yorum yapılmıştır.Bu komplocu sahtekarlar yazdıkları yorumda Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu aleyhinde söylemde bulunmuş olup, ardından ekran görüntüsü alıp Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarımıza yaymışlardır. Bana da bu açıklamayı yapma gereksinimi doğmuştur. Yarın sizlerin huzurunda alçakça  bir algı operasyonu yapmaya çalışan bu korkak sahtekarlar hakkında yasal hakkımı kullanmak üzere Torbalı adliyesine gidip şikayetçi olacağımı  belirtmek isterim. Bu alçaklar unutmasınlar ki Torbalı’da güneşin bir başka doğmasına az kaldı. Saygılarımla.’’

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Övünç Demir sosyal medya paylaşımında belirttiği üzere saat 16.00 da Torbalı Adliyesine gitti. Demir söz konusu internet haber sitesinin haber altı yorum bölümüne ismini ve soy ismini kullanarak sahte yorum yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Övünç Demir’i birçok partili partisiz birçok kişi yalnız bırakmayarak yoğun destek verdi. Adliye önüne akın eden vatandaşlar  Demir’e yapılan komploya tepki gösterdiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir