MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Demirsoy'dan Sözcü'ye destek!
Politika
14 Aralık 2018 Cuma 17:04

CHP'li Demirsoy'dan Sözcü'ye destek!

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Demirsoy geçtiğimiz gün Ankara'ya giderek Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk ve hakkında FETÖ suçlamaları bulunan yazar Emin Çölaşan'ı ziyaret etti.
CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy geçtiğimiz gün Ankara'ya giderek Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk ve hakkında FETÖ suçlamaları bulunan yazar Emin Çölaşan'ı ziyaret etti.

CHP milletvekilleri ve CHP İzmir'in tanıdık ismi Uğur Yelekli'nin de bulunduğu ziyarette Sözcü Gazetesine destek mesajları verildi.

Ankara dönüşünde "Sözcüye desteğimiz sadece sözde değil" diyen Yüksel Demirsoy, eline Sözcü gazetelerini alarak sokağa çıktı. Esnafları, kıraathaneleri ve pazar yerlerini gezerek vatandaşlara gazete dağıttı. "Basın Özgürlüğü" vurgusu yaparak herkesi Sözcüye destek olmaya davet etti. 



CHP Gaziemir aday adayının dosyasını teslim etmesinin ardından yaptığı çalışmalar ilçe sınırlarını aşarak yankılanmaya devam ediyor. Birçok dernek, sivil toplum örgütü ve kurumları ziyaret ederek projelerini anlatan Demirsoy, daha önce de noter onaylı 41 projesiyle dikkat çekmişti. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir