MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Engin'den STK çıkarması: Karşıyaka temennisi, tek vücut vurgusu!
Politika
15 Mayıs 2018 Salı 09:50

CHP'li Engin'den STK çıkarması: Karşıyaka temennisi, tek vücut vurgusu!

CHP’den vekil olmak için yola çıkan İl Eski Başkanı Engin, ilçesi Karşıyaka’da STK turuna çıktı. Ziyaretlerde STK'lardan Karşıyaka’dan vekil çıkması temennisi gelirken, Engin 24 Haziran’daki seçimin önemine dikkat çekti, “Sen ben kavgası bırakılmalı. Tek vücut olunmalı” dedi.

GERÇEKİZMİR - CHP’den 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan İl Eski Başkanı Ali Engin, alan çalışmaları kapsamında STK turuna çıktı.

Engin, Karşıyaka Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi, Karşıyaka Sanayici İşadamları Derneği (KASİAD) ve Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Başkan ve yönetimlerini ziyaret etti.

KARŞIYAKA’DAN VEKİL ÇIKMASI TEMENNİSİ
Ziyaretlerde 3 STK’nın temsilcilerinden de  Karşıyaka’ya emek vermiş isimlerin milletvekili olması yönünde temenni gelirken, Engin’in siyasetteki ve ilçe için emeğiyle Meclis’i hak ettiği vurgusu yapıldı.

İNCE İLE BARIŞ REFAH GELECEK
Engin, ziyaretlerde ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıya dikkat çekti.  Engin, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olması ile ülkede barışın, refahın ve huzurun geleceğini savundu. 

24 SAAT ULAŞILABİLİR VEKİL OLACAĞIM
Vekil olması halinde 24 saat ulaşılabilir bir profil sergileyeceğini söyleyen Engin, kentin sorunlarının çözümüne katkı koyan bir anlayışla hareket edeceğini ifade etti.

TEK VÜCUT VURGUSU
Engin 24 Haziran’daki seçimin önemine değinerek,  4 parti ittifakının bir araya geldiğini hatırlattı, sen ben tartışmalarının bir kenara bırakılarak tek vücut halinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Engin’e ziyaretlerde CHP’li meclis üyeleri Murat İpek, Murat Öğüt, Muammer Gezginci, Muhti Şavural ve İl Gençlik Kolları Eski Başkan Yardımcısı Murat Dilşen eşlik etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir