MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Gençler Gediz Nehri için yürüdü!
Politika
15 Temmuz 2019 Pazartesi 12:53

CHP'li Gençler Gediz Nehri için yürüdü!

Dünyanın bir çok yerinde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Big Jump' etkinliği bu yıl da düzenlendi. 'Gediz Nehri İzmir Körfezi’ne özgür aksın' sloganıyla Doğa Derneği ve  Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karşıyaka Gençlik Örgütü etkinlikte bir araya geldi.

Nehirlerin özgür akması için her yıl Temmuz ayının ikinci pazar günü Avrupa’da ve dünyanın başka yerlerinde, binlerce insanın katılımıyla düzenlenen ‘Büyük Atlayış’ etkinliğine bu yıl İzmir’den de katılım sağlandı.  Doğa Derneği üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karşıyaka Gençlik Örgütünün katılımıyla gerçekleşen Büyük Atlayış’ta Gediz Nehri’nin önemine dikkat çekildi.

Etkinlik öncesi bilgilendirmede bulunun uzmanlar Gediz Deltası’nın bünyesinde bir çok kuş ve bitki türünü barındırdığını, nedenle de korunması hatta UNESCO Dünya Doğal Mirasları arasına girmesi gerektiğini söyledi. 

Mavişehir Balıkçı Barınağının önünden yürüyüşle başlayan etkinlik, gençlerin bilgilendirme konuşması ve Büyük Atlayış ile son buldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Haydar
 16 Temmuz 2019 Salı 07:20
Böyle büyük ve ses getirici etkinlikler bekliyoruz sizden gençler. Maşallah ülke gündemini değiştirdiniz. Bu ne kalabalık. Resmen insan seli izmir’in tüm gençleri etkinliğinize katılmış.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir