MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Gültekin'den açıklama: Aday mı?
Politika
24 Ekim 2017 Salı 14:56

CHP'li Gültekin'den açıklama: Aday mı?

CHP Çiğli’de delege seçimlerine damga vuran muhaliflerin kongrede ilçe başkanı adayı kimi göstereceği merakla beklenirken, ismi ilçe başkan adaylığı için geçen İlçe Eski Başkanı Nihat Gültekin’den açıklama geldi. Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçe başkanlığını düşünmediğini örgüte duyurdu.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de delege seçimleri biterken gözler ilçe kongrelerine çevrildi.

Delege seçimlerinin en sancılı geçtiği ilçelerden olan Çiğli’de belediye ve ilçe yönetimi destekli mavi listelere karşı muhaliflerin desteklediği beyaz listeler ezici üstünlük sağlamıştı.

Muhaliflerin adayının kongrede kim olacağı belirsizliğini sürdürürken, ismi ilçe başkan adaylığı için geçen İlçe Eski Başkanı Nihat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçe başkanlığı düşünmediğini örgüte duyurdu.

Gültekin sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı;” Delege seçimlerinde evet beyaz liste üzerinde yaptığım çalışma doğrudur. Bu süreçte en yakın arkadaşlarımda (AZİZ BUĞA ve yakın arkadaşlarım) bilirler ki benim ilçe başkanlığı düşüncemin olmadığını, benim bu süreçte Çiğli’yi kucaklayan, barış sağlayacak olan bir arkadaşımıza destek vereceğimi. Çiğli halkı bunu çok iyi biliyor. Ama Çiğli halkı neyi takdir ederse her zaman kendilerinin ve örgütümün emrindeyim.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir