MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Kadınlar'dan Tosun'a nezaket ziyareti
Yerel Yönetimler
12 Ocak 2018 Cuma 09:11

CHP'li Kadınlar'dan Tosun'a nezaket ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dikili İlçe Örgütü Kadın Kolları yeni yönetimi, Dikili Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Mustafa Tosun'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un makamında gerçekleştirilen görüşmeye, CHP Dikili İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Gencer, yönetim kurulu üyeleri Görkem Balaban, Şennur Erim, Figen Gençay, Gülendam Matran, Dilek Taban, Ece Türkeli, kadın kolları il kongre delegeleri Nebahat Dikmen, Fatma Erdemir, Gülsema Odabaş ile partililer Eniz Demirel ve Derya Koçak katıldı.

Yeni seçilen kadın kolları yönetimi olarak daha yaşanabilir Dikili sevdasına ilişkin proje ve hedeflerini aktaran CHP Dikili İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Gencer, “Göreve gelişimizin ardından ilk ziyaretimizi Dikilimizin genç ve çalışkan başkanına gerçekleştiriyoruz. Dikili Belediyemiz, Mustafa Başkanımızın önderliğinde 3,5 yılı aşan dönemde kentimiz için son derece önemli yatırımlarla İzmir'in parlayan yıldızı olmuştur. Bizler de yeni yönetim olarak Mustafa Başkanımızla pek çok önemli projede birlikte çalışmayı planlıyoruz. Yeni yönetim olarak Dikilimiz, Dikili halkımız ve Cumhuriyetimizin kazanımları için güçlü işbirliğinin tarafı olacağız” şeklinde konuştu.

CHP Dikili İlçe Kadın Kolları üyelerinin kentin gelişimi için ortaya koyduğu işbirliği kararlılığından çok büyük mutluluk duyduğunu ve elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Dikilimiz için hayata geçirdiğimiz projelerde hep katılımcı demokrasi anlayışına önem verdik. Bu anlayışımızla çok sayıda yatırımı hayata geçirdik. Şimdi yeni bir dönemin kapısını açıyoruz. CHP'li kadın yoldaşlarımızdan gelen bu anlamlı destek bizi çok onore etti. Kentimizi daha güzel yerlere taşımak için onlarla el ele verip kente değer katan çok sayıda projeye imza atacağız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir