MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Özel'dan AK Partili Dağ'a yanıt: Hamza-Balta-Taş
Politika
17 Eylül 2022 Cumartesi 12:43

CHP'li Özel'dan AK Partili Dağ'a yanıt: Hamza-Balta-Taş

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ arasında e-ticaret düzenlemesi üzerinden başlayan tartışma sürüyor.

GERÇEKİZMİR - CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ arasındaki , e-ticaret düzenlemesi ile ilgili başlayan tartışma büyüyor.

AK Partili Dağ, Özel'in eczacılık yaptığı dönemlerden bir fotoğrafını da koyduğu paylaşımında  "Sayın Özgür Özel kardeşim, sen eczanede PlayStation’da FIFA oynarken biz siyaset yapıyorduk. Biz bu oyuna da 86. dakikada bir telefonla girmedik. Merak etme, 2023'te bir seçim daha kaybettikten sonra genel başkanınla beraber oynamanız için internetten sipariş vereceğim yeni oyun konsolunuz benden" ifadelerini kullanmıştı.

Özel’den Dağ’a, sosyal medya üzerinden yanıt geldi. Özel, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Partide liyakat dedin ya Hamza Dağ… O pudra şekerciyi ben istemedim partide birileri yanıma çaktılar demeni hatırladım. Hayat hikayemi izlemen güzel ama dikkatin çok zayıf. O 1999'daki fotoğraf (FIFA 99) siyasete değil Eczacı Odasına giriş. Hamza-Balta-Taş… Muhteşem üçlü.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir