MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Özkan'dan canlı yayında 'Erdoğan arası' isyanı!
Politika
30 Mayıs 2018 Çarşamba 08:58

CHP'li Özkan'dan canlı yayında 'Erdoğan arası' isyanı!

CNN Türk’te Şirin Payzın’ın ‘Ne Oluyor’ programına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan reklam kuşağının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıyla bölünmesine isyan etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CNN Türk’te Şirin Payzın’ın ‘Ne Oluyor’ programında konuşması reklam kuşağının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın konuşmasıyla bölünmesinin ardından Payzın’a “Size saygımdan oturdum” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bu akşam, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde ‘İstanbul’un Fethi Özel Programı’nda konuştu.

Özkan’ın konuşması sırasında kulaklığına gelen uyarıyla reklama giden yayın, ilk reklamın henüz başında Erdoğan’ın konuşmasına bağlandı.

Payzın konuşma esnasında Twitter’dan “Sayın Tuncay Özkan’la birazdan ve önceden planlanan süre içinde soru cevaba devam edeceğiz..” diye yazdı.



Cumhurbaşkanının konuşması dönüşü duruma tepki gösteren Özkan, görüntüleri Twitter’dan “35 yıllık gazeteciliğimin 22 yılı televizyon yayıncılığıyla geçti. Böyle bir şeyi ilk kez gördüm” diyerek paylaştı.

Özkan şöyle konuştu: “Size ve seyirciye saygımdan burada durmaya devam ediyorum. Benim seyircimin arasına Recep Tayyip Erdoğan reklamı aldınız. 20 yıldan fazladır televizyonculuk yapıyorum; böyle bir şeyi ilk kez görüyorum. Televizyon kurumları, özellikle siyasiler arasında bu tür rekabetlerde çok dikkat ederler. Ama siz Amerika’dan gelmişsiniz; daha eve gitmeden buradasınız. Size saygımdan oturdum. CHP Genel Başkan Yardımcısı konuşurken Adalet ve Kalkınma Partisi Başkanı’nın konuşmasını araya reklam olarak almak çok garip bir şey.”

Özkan’ın bu sözlerini düzelten Payzın “Reklam demeyelim; AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iftar konuşmasını verdik” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir