MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Özkan'dan muhtarlara 'kurtuluş', örgüte 98.yıl mektubu!
Politika
9 Eylül 2021 Perşembe 10:00

CHP'li Özkan'dan muhtarlara 'kurtuluş', örgüte 98.yıl mektubu!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Özkan İzmir'deki tüm muhtarların 9 Eylül Kurtuluş Günü'nü tüm il ve ilçe başkanlarına da partinin 98.yılını kutlayan ve önemli mesajlar içeren mektup gönderdi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan İzmir'in kurtuluşunun 99, partinin kuruluşunun 98.yılına özel bir kutlama geldi. 

CHP'li Özkan İzmir'deki tüm muhtarlara İzmir'in Kurtuluşu'nun 99.yılını kutlayan bir mektup yazarken, partinin de kuruluş günü nedeniyle örgütü de es geçmedi. Özkan partinin tüm il ve ilçe başkanlarına da bir mektup yazarak CHP'nin 98.yaşını kutladı. 

BİZ KAZANCAĞIZ BİLİYORUM! 
Özkan'ın muhtarlara yazdığı kutlama mektubunda "9 Eylül yalnızca güzel İzmirimiz’in kurtuluşu değil, istiklali yakıp yıkan düşmana ve onlara teslim olmayı emreden köhnemiş bir düzene karşı en kutsal isyanımızın zaferidir de..." ifadesi, örgüte yazdığı mektupta da Cumhuriyet’in ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağımıza olan inancımla, tüm yol arkadaşlarımı; Altı Ok’u ikinci yüzyıla taşıyacak tüm Parti kadrolarımızı selamlıyorum. Bizlerin üstün gayretleri ile karanlık yenilecektir. Şüphem yoktur. Biz kazanacağız biliyorum" mesajı dikkat çekti. 

İŞTE O MEKTUPLAR: 



Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir