MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Sındır'dan AK Partili Dağ'a 'il kongresi' kontrası: Cesareti varsa...
Politika
9 Şubat 2020 Pazar 22:10

CHP'li Sındır'dan AK Partili Dağ'a 'il kongresi' kontrası: Cesareti varsa...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in ikinci kez başkan seçildiği ‘il kongresi’ üzerinden sosyal medyadan göndermede bulundu. Dağ’ın ‘il kongresi’ üzerinden CHP Lideri'ne yaptığı eleştirilere CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır’dan yanıt geldi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medyadan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘il kongresi’ üzerinden göndermede bulundu.

Dağ, CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in tek aday olarak girdiği kongrede Divan'a sunduğu imza sayısının yarısı oranında oy alması üzerinden CHP Lideri'ni hedef aldı. 

Dağ, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı;

“Kaset skandalı ile Genel Başkan olan, sonrasında parti içindeki muhaliflerini tek tek siyaset dışı bırakan, kurmuş olduğu korku imparatorluğu ile kendisine karşı aday olanlara imza dahi verdirmeyen Kılıçdaroğlu, bir başarıya daha imza attı. Milletvekili olduğu ilde yapılan kongrede kendi adayı, imzasını aldığı delegelerin ancak yarısına yakınının oyunu alabildi. Kılıçdaroğlu belki ülke siyasetine hiçbir zaman damga vuramayacak ama parti tarihine başarılı bir “Tek Adam” olarak geçecektir.”

SINDIR'DAN DAĞ'A YANIT: CESARETİ VARSA...

AK Partili Dağ’ın ‘CHP İzmir İl Kongresi’ üzerinden Kılıçdaroğlu’na yaptığı eleştirilere CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır’dan yanıt geldi.

Sındır sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “ Sayın Dağ, siyasi nezaketten uzak, haddinin çok ötesinde partimize ve üyelerimizin iradesine dil uzatma cüretini göstermiştir. Cesareti varsa önce kendi partisindeki ve bu ülkenin başına musallat olmuş “tek adama” ve rejimine dil uzatsın. Belki bu ülkeye bir faydası olur...” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
  aliuyanık
 10 Şubat 2020 Pazartesi 01:07
İl kongresi yapan İL BAŞKANINI SEÇİMLE YAPAN KAÇ PARTİ KALDI..GENEL BAŞKANIN KARŞISINA ADAY ÇIKARAN ..DEMOKRATİK GELENEKLERİ YÜRÜTEN KAÇ PARTİ KALDI..HERKES HER PARTİ KENDİ İÇ İŞLERİNE KARIŞSA DAHA ETİK OLUR.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir