MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Tuncay Özkan sessizliğini bozdu: Soylu ve Dağ'a salvo, Soyer'e destek
Politika
15 Mart 2019 Cuma 14:11

CHP'li Tuncay Özkan sessizliğini bozdu: Soylu ve Dağ'a salvo, Soyer'e destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Özkan, CHP’nin Buca Adayı’nı son gün değiştirmesi üzerinden kendisiyle ilgili iddialar ortaya atan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ’a yanıt verdi. Özkan, İzmir’e gelip seçim çalışması yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çağrıda bulunurken, İzmir Büyükşehir Adayı CHP’li Soyer’e yönelik AK Parti’den gelen eleştiriler için, “Tunç Soyer’den çok korkmuşlar” dedi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sessizliğini Gerçekizmir’e bozdu.

CHP’li Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın CHP’nin Buca Adayı’nı son gün değiştirmesi üzerinden kendisiyle ilgili iddialarına yanıt verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Özkan,  AK Partili mevkidaşı Dağ’ın HDP’ye yakın olduğunu öne sürdüğü ve Seferihisar’da maaşların ödenmemesi üzerinden eleştirdiği Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Tunç Soyer’e de destek çıktı. Özkan, İzmir’e gelip seçim çalışması yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu eleştirdi ve çağrıda bulundu.

AK PARTİLİ DAĞ'DAN ÖZKAN'A BUCA, SOYER'E HDP ÇIKIŞI...

Özkan’ın Gerçekizmir’e yaptığı açıklamaları şöyle:

HAKİKAT TOKAT GİBİ İNECEK
Buca konusunda seçim bittikten sonra detaylı konuşacağım. Nisan’da hakikat bazılarının suratına tokat gibi inecek. Ben hiçbir adayla baş başa, birebir görüşme yapmadım. Ben hiçbir adaya ‘belediyeyi ben yöneteceğim’ gibi laflar etmedim. Görüşmeler en az 5 kişinin huzurunda yapıldı. Bugün ne söylediklerimi saklayarak kamuoyuna yansıtanlar çok utanacak.

HİÇBİR ADAYLA BİREBİR GÖRÜŞMEDİM
Ben hiçbir adayla birebir görüşmedim. Partinin ilkeleri dışında adaylara hiçbir şey demedim. Hepsi şahitlidir. Ben süreçte bin 827 aday adayıyla görüştüm. Benim bütün aday adaylarımıza, adaylarımıza her yerde söylediğim her şey nettir.

YÜREĞİ YETİYORSA SORGULASIN
Bizim adayımızın kim olacağına AKP’mi karar veriyor? Hamza Dağ dönsün kendi partisindeki anti demokratik uygulamaları, ahlak dışı uygulamaları sorgulasın yüreği yetiyorsa.

TUNÇ SOYER’DEN ÇOK KORKMUŞLAR
Tunç Soyer’den çok korkmuşlar. Ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. İzmir Nihat Zeybekci’nin ne olduğunu anladı. Tunç Bey’den öylesine korkmuşlar ki, elleri ayaklarına dolaşıyor.

KAVGA ÇIKARTMAK İÇİN SOYLU İLE DAĞ’I GÖREVLENDİRMİŞLER
İzmir’de kavga çıkartmak için çatışma yaratmak için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hamza Dağ’ı görevlendirmişler. İzmir halkı bu provokasyonu çok iyi görüyor. Gereken yanıtı sandıkta verecek.

SOYLU’NUN GÖREVİ SALDIRANLARI BULMAK
İçişleri Bakanı, Buca’da AKP adayının elini kaldırıp ‘emrindeyim’ dedikten 1 hafta sonra Buca Kaymakamını görevden alıyorlar. Süleyman Soylu’nun görevi CHP’nin seçim bürolarına saldıranları, kurşunla yaralama olayını gerçekleştirenleri, Menemen adayımızın eşine, otomobiline yönelik saldırıları gerçekleştirenleri bulmak olmadı. Bu saldırıları koruyacak kollayacak açıklamalar yapmak olmamalı. Ayıplıyorum.

CHP’NİN KAPISINDAN İÇERİ EĞRİ ODUN SOKMAYIZ
Siyaset bir günlük iş değil. Yalancılar, iftiracılar, hakikat ortaya çıktığında saklanacak delik ararlar. CHP’nin kapısından içeri eğri odun sokmayız. CHP’de kimin aday olup olmayacağına AKP karar veremez. Herkes haddini bilecek. Onlar kendi adaylarına kendi partilerindeki işleyişe baksınlar. Bizim süreçlerimizle ilgili konuşanlar da yarın hakikat ortaya çıktığında saklanacak yer ararlar.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir