MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Türkbay Konak için resmen yola çıktı!
Politika
12 Ekim 2018 Cuma 11:33

CHP'li Türkbay Konak için resmen yola çıktı!

CHP İzmir’de istifa furyası devam ediyor. CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türkbay bugün saat 11.00 da il binasında yaptığı açıklamayla mevcut görevinden istifa etti.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - CHP Genel Merkezi’nin örgütlere gönderdiği yerel seçim takvimine göre örgütte görevli olup belediye başkanlığı veya belediye meclis üyeliği aday adayı olmak isteyenlerin bugün saat 17.00’a kadar mevcut görevinden istifa etmeleri gerekiyor.

Örgütteki istifalarda en çok hareketlilik ilçe başkanları cephesinde yaşanırken, il yönetiminden de istifalar başladı. İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türkbay mevcut görevinden istifa ettiğini açıkladı. Türkbay, 31 Mart 2019 seçimlerinde Konak Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını da söyledi.

BİRLİKTE YÖNETİRSEK BAŞARILI OLURUZ
Örgütten yoğun katılımın olduğu açıklamada Türkbay, birlikte görev yaptığı arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasında şunları söyledi:
“Bilindiği gibi 31 mart 2019’da Türkiye’de çok önemli bir seçim yaşayacağız. 24 Haziran seçimlerinde ülkemizde rejim değişti değiştikten sonra yerel seçimler daha da fazla önem kazandı. Partimizde değişik kademelerde uzun süre görev alan birisi olarak bu önemli dönemeçte yerel seçimlerde aday olacak arkadaşların örgütten gelen, emek harcamış, liyakatlı, deneyimli, iktidarın baskılarına boyun eğmeyecek arkadaşlardan olmasını talep ediyorum. Örgütümüz bu konuda zengin, toplumun her kademesinden insanımız var. Artı olarak örgüt deneyimi var. Bu insanlar değerlendirilirse biz daha başarılı olacağız. Köklerimiz var; altı ok, demokrasi , çağdaşlık.. Köklerimize sahip çıkmamız lazım. Köklerimize sahip çıkarsak koca çınar CHP yaprak da verir, filiz de, meyve de verir. Ben Mehmet Türkbay olarak eskilerin deneyimi yenilerin dinamizmi açısından köprü olmaya çalışacağım. Örgüte verdiğim emek, tecrübe, eğitim durumum, 31 Mart seçimlerinde bu görevi yapmak üzere sorumluluk hissettiğim için buradayım. İl yönetim kurulu üyeliğinden üzülerek ayrılıyorum. 31 Mart 2019 seçimlerinde Konak Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunacağım. Birlikte olursak birlikte yönetirsek başarılı oluruz,  bireysellikten oluşursak başarılı oluruz. Partim bana bugüne kadar ne görev verirse yaptım. Ben içinizden biriyim partime hiç küsmedim. Hukuken aranızdan ayrılıyorum ama fiziken her zaman beraberiz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir