MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yavuzyılmaz'dan sandık çağrısı!
Politika
3 Haziran 2018 Pazar 11:06

CHP'li Yavuzyılmaz'dan sandık çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Dr. İdris Yavuzyılmaz seçim çalışmalarına büyük hızla devam ediyor.

CHP İzmir İkinci Bölge 8’nci Sıra Milletvekili Adayı Dr. İdris Yavuzyılmaz seçim çalışması kapsamında partilileriyle birlikte ziyaret ettiği Kınık, Foça, Aliağa ve Dikili ilçelerinde esnaf ve vatandaşların nabzını tuttu.

Gündüz Kınık, Foça ve Aliağa ilçelerinde esnafın sorunlarını dinleyen Yavuzyılmaz, çalışma programının akşam ayağında Dikili ilçesinde düzenlenen iftar etkinliğine katılıp ardından Esentepe, Merdivenli ve Bademli mahallerine çıkarma yaparak, gece-gündüz demeden saha çalışmasını tam gaz devam ettirdi. Çalışmalarında esnaf ve vatandaşlarla yaşadıkları sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunan Yavuzyılmaz, CHP'nin açıkladığı seçim beyannamesini detaylı bir şekilde anlattı.

Bir araya geldiği vatandaşlardan CHP’ye ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye destek isteyen Yavuzyılmaz, yaptığı açıklamalarında AK Parti hükümetini de eleştirerek, “Köylümüz, çiftçimiz, esnafımız, emeklimiz, gencimiz, yaşlımız, işçimiz, memurumuz AK Parti’nin 16 yıllık iktidarındaki yanlış politikalarından hep perişan oldu. 16 yıllık süreç sizler için hep dert oldu.  Biz sizlerin yüzünü güldürmeye, ülkemizin üzerindeki kara bulutları dağıtmaya geliyoruz. Bizim ülkeyi düzlüğe çıkarak projelerimiz hazır. Bunların hepsi seçim beyannamemizde var. İktidarımızda herkesin işi, aşı, huzuru olacak ve insanca yaşayacak. Tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum; 24 Haziran’da mutlaka sandıklara gidelim. Önce elimizi vicdanımıza koyup korkmadan oyumuzu kullanalım. Ardından da sandıklara sahip çıkalım. Oyumuza ve sandıklara çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin ve Türkiye'nin aydınlık geleceğine sahip çıkalım" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir