MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yiğit'ten çarpıcı mesaj: Bu sevda bitmez!
Politika
4 Haziran 2018 Pazartesi 17:18

CHP'li Yiğit'ten çarpıcı mesaj: Bu sevda bitmez!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit aday gösterilmemesine rağmen adaymış gibi çalışması konusunda “Bu sevda bitmez” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir’de yayın yapan bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Yiğit, 7 Haziran ve 1 Kasım’da milletvekili olmasına ve 24 Haziran’da aday gösterilmemesine rağmen adaymış gibi çalışmasıyla ilgili “Cumhuriyet Halk Partisi’nde kırgınlık, küskünlük olmaz. Bir baba evladını nasıl seviyorsa biz de partimizi öyle seviyoruz ve bir baba evladına nasıl zarar vermezse bizim de partimize kırılma, gönül koyma gibi bir lüksümüz yoktur” dedi.

24 Haziran seçimlerinin erken değil, baskın seçim olduğunu belirten yiğit açıklamalarında şunları söyledi: Bu seçim erken değil, baskın seçimdir. AKP tarihi belirlerken muhalefeti gafil avlayacağını zannetti. Ama biz hazırdık. Nitekim çok kısa bir sürede bütün oyunları bozduk. Millet İttifakı’yla da ne kadar hazırlıklı olduğumuzu gösterdik. Bunun sonucunda da aday olsun olmasın sahaya çıktık. Herkes canla başla çalışıyor. İnanıyorum ki daha önce 7’şer çıkardığımız bölgelerden bu sefer en az 8’er milletvekili çıkaracağız. Bu doğrultuda biz de elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Çünkü ülkemizin çok önemli sorunları var. Hiç kimse halinden memnun değil. Ülkede huzur yok. Bizler ülkemiz için, insanlarımız için ne yapabiliriz derdindeyiz. Bu ülkeye hak, hukuk, adaleti, demokrasiyi nasıl getirebiliriz mücadelesindeyiz. Bu bağlamda Muharrem İnce’nin adaylığı çok doğru bir tercih oldu. Muharrem İnce CHP’nin öz evladıdır. 16 yıldır parlamentoda çok önemli işler yapmış ve rüştünü ispatlamıştır. Halkın içinde olduğundan dolayı büyük bir heyecan ve rüzgâr yakalamıştır. İnce’nin adaylığından önce CHP’den İyi Parti’ye akış olacağı tahmin ediliyordu. Ancak İzmir Cumhuriyet kentidir, Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesidir. İnce’nin adaylığıyla birlikte bu süreç tersine dönmüştür. Bu nedenle İzmir’de yine oy patlaması yaşanacak,  24 Haziran’da Muharrem İnce’nin başkan olmasıyla birlikte ülkemiz tekrar huzura kavuşacaktır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir