MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yıldırım: Müsade etmedim, etmeyeceğim!
Politika
21 Aralık 2018 Cuma 15:51

CHP'li Yıldırım: Müsade etmedim, etmeyeceğim!

CHP’de ‘eğilim yoklaması’ tartışmalarının gölgesinde Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’dan sosyal medya aracılığıyla örgüte çarpıcı bir mesaj geldi.

CHP İzmir’de ‘eğilim yoklaması’ yönünde farklı görüşler ortaya konup belirsizlik yaşanırken, eğilim yoklaması yapılmasını Karşıyaka özelinde doğru bulmayan İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’dan sosyal medyada dikkat çekici bir paylaşım geldi.

Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Karşıyaka örgütünün değerli üyeleri ve meclis üyesi aday adayları;

Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey; yoldaşlık bağlarımızı güçlendirerek kin üzerine, intikam üzerine kurulu darekipci ve ilkesiz siyaseti yıkıp bilimin ve aklın ışığında güçlü CHP örgütlerini ve güçlü Belediye meclislerini yaratmaktır.

Şunun bilinmesini isterim; Bugüne kadar dar ekipci ve ayrıştırıcı siyaset yapıp hiçbir zaman sahada olmayıp partimizin iktidarı için değil kendi çıkarları için siyaset yapanlara müsade etmedim bundan sonrada etmeyeceğim.

Genel Başkanına, Belediye Başkanına, İl Başkanına, İlçe Başkanına karşı sosyal medyada hakaret edenlere müsade etmedim etmeyeceğim.

Parti içi demokrasi ile hakareti birbirine karıştıranlara anlayış göstermedim göstermeyeceğim. Bu şekilde siyaset yapmaya çalışanlar bu yolun yol olmadığını er yada geç anlayacaklar.

Gece gündüz demeden partisi için çalışan sade üyenin siyaset yapmasının önündeki engelleri kaldırdım ve destek oldum. Bundan sonrada amaçları partimizin iktidarı olan bu yolda çalışan üyelerimizin her taleplerinde yanlarında olmaya devam edeceğim.

Karşıyaka örgütü olarak son 5 yılda yapılan bütün seçimlerde Türkiye'deki en yüksek oy oranını alarak tarihe geçtik. 31 Mart yerel seçimlerinde de bunu tekrarlamak en büyük amacımız ve görevimizdir.

Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan ve bizi ayrıştıran hiç bir yapıya ben ve yönetim kurulumuz müsade etmedik sizlerinde etmeyeceğine olan inancım sonsuzdur.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir