MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yıldırım kurultay çağrısı yapanlara seslendi: Şu dakikadan itibaren...
Politika
11 Ağustos 2018 Cumartesi 09:03

CHP'li Yıldırım kurultay çağrısı yapanlara seslendi: Şu dakikadan itibaren...

CHP'de merakla beklenen yeni MYK açıklanırken, partinin kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka'nın İlçe Başkanı Uğur Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hem örgüte mesaj verdi, hem de kurultay çağrısı yapan partililere seslendi. Yıldırım, " Şu dakikadan itibaren Kurultay çağrısı yapan arkadaşlarımızın bu çağrılarını bir kenara bırakmasını talep ediyorum. Çünkü bu çağrılar partimize ve ülkemize zarar veriyor bize inanmış milyonları umutsuzluğa sevk ediyor" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - CHP'de 24 Haziran sonrası başlayan olağanüstü kurultay tartışması beraberinde imza hareketini getirmişti. Muhalifler 15 günlük sürede topladığı 600'ü aşkın imzayı Genel Merkez'e teslim etmiş, Genel Merkez yaptığı inceleme sonrasında imzaların 569'da kaldığını duyurmuş ve olağanüstü kurultay olmayacağını açıklamıştı.

Muhaliflerin Tüzük Kurultayı için yeni bir imza girişimine başlayabileceği konuşulurken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise MYK'da değişikliğe gitti. 

MYK'da yapılan revizyon sonrası partinin kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka'nın ilçe başkanı Uğur Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hem örgüte hem de kurultay çağrısı yapan partililere seslendi. 

Yıldırım paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Sevgili Yol Arkadaşlarım;

Ülkemiz kurtuluş mücadelesi verdiği yıllardan sonra ilk kez ekonomik ve sosyal bir yıkımın eşiğine gelmiştir.

AKP iktidarının uyguladığı ekonomik ve siyasi politikalar uzun yıllar telafisi mümkün olmayacak tahribata sebebiyet vermiştir.

24 Haziran seçimlerinde bizler bunu görerek vatandaşlarımıza bu günleri anlatmaya çalıştık.

Bizler bu ülkenin kurucu partisinin üyeleri olarak yılmadan mücadelemize devam etmek zorundayız. Çünkü çocuklarımıza ve ülkemize borcumuz var.

Bu vesileyle Yeni MYK’mıza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Başaracağız.

Artık her türlü tartışmayı, kurultay taleplerini  ve sosyal medya üzerinde yapılan eleştirileri bir kenara bırakarak Genel Başkanımızın önderliğinde yerel seçim çalışmalarına başlayarak halkımıza umut olmak zorundayız.

Şu dakikadan itibaren Kurultay çağrısı yapan arkadaşlarımızın bu çağrılarını bir kenara bırakmasını talep ediyorum. Çünkü bu çağrılar partimize ve ülkemize zarar veriyor bize inanmış milyonları umutsuzluğa sevk ediyor.

Biz Karşıyaka olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde olarak hedefimizi %75 olarak belirledik ve çalışmalara başlıyoruz.

Tüm üyelerimizi amasız fakatsız ve lakinsiz İlçe Örgütünün etrafında yumruk olmaya ve çalışmalara destek vermeye çağırıyorum."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Deniz
 11 Ağustos 2018 Cumartesi 20:49
Sevgili Başkan..siz niçin 600 imza verildiğinde imzanızla gelecege ışik tutmadınız..Bak Karşiyaka dan bir vekil bile yok..sesinizi niçin o zaman yükseltmediniz.. belki bizde yarın İYİ parti gibi kurultayımızi toplayip..geleceği birlik te kurardik...Daha güzel olmazmıy di...
 kamil
 11 Ağustos 2018 Cumartesi 10:11
Karşıya Chp ilçe başkanına bir vatandaş olarak soruyorum.Genel başkanınızın o koltuktan ayrılması için ne olması gerekiyor?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir