MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ'a 'Gülşen' yanıtı!
Politika
26 Ağustos 2022 Cuma 09:07

CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ'a 'Gülşen' yanıtı!

AK Partili Dağ'ın ülke gündemine damga vuran olayda yaptığı helalleşme vurgulu çıkışa CHP İl Başkanı Yücel'den yanıt geldi. Yücel, "Kimileriyle helalleşeceğiz, kimileriyle hesaplaşacağız. Ama iktidarımızda hukukun birilerinin elinde oyuncak olmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatip Liseliler hakkındaki sözleri İzmir siyasetinde de tartışma konusu oldu.

Gülşen sarf ettiği sözler nedeniyle çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın süreçte CHP'yi hedef alan açıklamasına CHP İl Başkanı Deniz Yücel'den yanıt geldi. 

AK Partili Dağ Buca'daki saha çalışmasında "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'na çağrımız şudur: Siz bu tehdit dilinin ve bu küçük görme dilinin neresindesiniz? Önünde misiniz, arkasında mısınız, yanında mısınız, yoksa karşısında mısınız? Bununla ilgili bir açıklama da ortaya koyarsanız helalleşmeniz gerçekten samimi mi değil mi bu millet de görmüş olur" diye konuştu.

Bu sözlere sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt veren CHP İl Başkanı Deniz Yücel, "Gülşen'in sözleri kabul edilemez. Ancak mer'i hukumuzda asla tutuklama gerekçesi olamaz. Merak edenler için... Kimileriyle helalleşeceğiz, kimileriyle hesaplaşacağız. Ama iktidarımızda hukukun birilerinin elinde oyuncak olmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir