MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yücel'den Erdoğan'a sert faiz tepkisi!
Politika
20 Aralık 2021 Pazartesi 12:49

CHP'li Yücel'den Erdoğan'a sert faiz tepkisi!

CHP İl Başkanı Yücel'den, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz mesajlarına sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yücel, "KYK borcunu ödeyemeyen öğrencilere yüzde 22 faiz işletip, icra takibi başlatırken aklınıza gelmeyen "Nas", mütedeyyin seçmenin en temiz dini duygularını sömürmek için aklınıza geliyor" ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - Türkiye'de her geçen gün derinleşen ekonomik krizin gölgesinde siyasetin de tansiyonu yükseliyor. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel'den, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın faiz mesajlarına sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İl Başkanı Yücel, "KYK borcunu ödeyemeyen öğrencilere yüzde 22 faiz işletip, icra takibi başlatırken aklınıza gelmeyen "Nas", mütedeyyin seçmenin en temiz dini duygularını sömürmek için aklınıza geliyor" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O MESAJLAR: 
Devletin A’dan Z’ye vatandaştan tahsil ettiği her şeye faiz uygulayan, oğluna “gemicik” alırken uygun faizli geri ödemeden yararlanan Erdoğan’ın, politika faizi için “Naslar neyi gerektiriyorsa onu yapacağım” çıkışından sonra döviz haftaya rekor tazeleyerek başladı.

KYK borcunu ödeyemeyen öğrencilere yüzde 22 faiz işletip, icra takibi başlatırken aklınıza gelmeyen "Nas", mütedeyyin seçmenin en temiz dini duygularını sömürmek için aklınıza geliyor.

İş dünyasına ayar vererek, sopa göstererek piyasaları geren, güvensizlik ortamı pompalayan Erdoğan, her fırsatta Katar’a göz kıpmayı da ihmal etmiyor.

Önlerine gelen anket sonuçlarından sonra her tuşa basarak kurtulmaya çalışan saray eşrafına hatırlatmak isterim ki; "Türkiye Cumhuriyeti laik, demokratik ve sosyal hukuk devletidir" ve asla surelerle ayetlerle yönetilemez!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir