MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yücel'den İzmir'e o plana itiraz çağrısı!
Politika
6 Kasım 2022 Pazar 16:25

CHP'li Yücel'den İzmir'e o plana itiraz çağrısı!

CHP İl Başkanı, Buca Cezaevi alanına bakanlığın yaptığı planla ilgili açıklamasında, "Buca Cezaevi alanının betonlaşmasına dur demek için,Bakanlığın hazırladığı imar planına itirazın son 2 günü. İzmir'e ve yeşile sahip çıkacak tüm İzmirlileri itiraz etmeye davet ediyorum. İtiraz dilekçeleri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünde partililerimizce dağıtılacaktır" ifadelerine yer verdi.

GERÇEKİZMİR - Yıkımı tamamlanan Buca Cezaevi alanında plan tartışmaları gündemdekini yerini koruyor. 

Büyükşehir Belediyesi alanı yeşil alan ve otopark olarak planlarken, bu hamlenin meclis oturumuna geleceği gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 42 bin 336 metrekarelik ticaret ve konut alanı barındıran planı askıya çıkarmıştı. 

CHP ile AK Parti arasında plan tartışmasına dönüşen süreçte Şehir Plancıları Odası baştan olmak üzere çok sayıda vatandaş da bakanlığın planına itiraz etmişti. CHP cephesinden konuyla ilgili bir önemli çağrı daha geldi. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel itiraz dilekçesini paylaştığı açıklamasında İzmirlilere çağrı yaptı. Yücel, "Buca Cezaevi alanının betonlaşmasına dur demek için,Bakanlığın hazırladığı imar planına itirazın son 2 günü. İzmir'e ve yeşile sahip çıkacak tüm İzmirlileri itiraz etmeye davet ediyorum. İtiraz dilekçeleri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünde partililerimizce dağıtılacaktır" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir