MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Yücel'den Yıldırım'ın tarihi yayında paylaştığı İzmir verisine tepki!
Politika
16 Haziran 2019 Pazar 22:50

CHP'li Yücel'den Yıldırım'ın tarihi yayında paylaştığı İzmir verisine tepki!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, tarihi canlı yayında Yıldırım'ın kanalizasyon ve yağmur suyu ayrıştırma oranları ile ilgili paylaştığı çarpıcı İzmir örneğine tepki gösterdi. Yücel'e, AK Parti'den kontra Grup Başkanvekili Hızal'dan geldi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul seçimine kilitlenirken, adaylar Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım tarihi canlı yayında soruları yanıtladı.

Yıldırım, 1994'ten bu yana İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptıklarını hazırladığı görsellerde yer alan verilerle anlattı. Yıldırım'ın İstanbul’da 1994’ten bu yana kanalizasyon ve yağmur suyu ayrıştırma oranlarını paylaştığı görselde ‘İzmir'de kanalizasyon ve yağmur suyu araştırma oranı yüzde 0’ ifadesi yer aldı.

YÜCEL'DEN TEPKİ!

Yıldırım’ın canlın yayında paylaştığı çarpıcı İzmir örneğine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den tepki geldi. Yücel, sosyal medya hesabından Yıldırım’ın İzmir’le ilgili aktardığı verinin yer aldığı görseli “ Tekrar tekrar izledim bu görüntüyü doğru mu diye.Bu düpedüz bir aldatmadır. TÜİK verilerine göre arıtma sayısı ve arıttığı su miktarı ile ‘Türkiye’nin lider kenti’ İzmir'dir.” İfadeleriyle paylaştı.

HIZAL'DAN KONTRA
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, CHP İl Başkanı Yücel'in çıkışına Twitter'dan yanıt vedi. Hızal, Yıldırım'ın İzmir'le paylaştığı verinin 'kanalizasyon ve yağmur suyu ayrıştırma' oranı olduğunu ancak Yücel'in bu veriyi 'su arıtma oranı' olarak yansıttığını ifade etti.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ziyaretci
 16 Haziran 2019 Pazar 23:18
Peki istanbul onu soyle sayin yücel
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir