MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li aday adayına özel günde özel destek!
Politika
24 Kasım 2018 Cumartesi 14:46

CHP'li aday adayına özel günde özel destek!

CHP'de aday adayları alanda çalışmalarını sürdürürken, aday adaylarına yönelik farklı destek açıklamaları da gelmeye devam ediyor. CHP Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Oran'a 1989 yılında mezun olduğu İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'ndeki öğretmenlerinden 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde destek geldi.

2019 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimler için siyasi partilerin aday belirleme süreci devam ederken, göreve talip olan aday adayları da yoğun mesai harcıyor

Adaylığını açıkladığı günden itibaren her siyasi görüşten Çeşmelinin desteğini alan CHP Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Oran'a bir destek de 1989 yılında mezun olduğu İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'ndeki öğretmenlerinden geldi.

Ekrem Oran'ın lise yıllarındaki öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Gününde sosyal medyada yayınladıkları video ile Çeşme'nin 'Bizim Eko' suna desteklerini açıkladılar.

Yayınladıkları videoda 'Sevgili Çeşmeliler biz Ekrem Oran'ı Atatürkçü değerlerle, doğru, dürüst, ilkeli olarak yetiştirdik"lerini ifade eden Ekrem Oran'ın öğretmenleri 'Şimdi Ekrem Oran'ı sizlere emanet ediyoruz. Bizim Eko Başkan olacak' sözleriyle Ekrem Oran'a desteklerini kamuoyuyla paylaştılar.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir