Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığı’na geri dönen Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Genel Merkez’de bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına CHP’li isimlerden tepkiler yükselirken Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel sosyal medya hesabından, “Yok bu söylemler gerçek olamaz! Uzaylılar tarafından rehin alındı muhtemelen” dedi.
GERÇEKİZMİR - Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığı’na geri dönen Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Genel Merkez’de bayramlaşma programı gerçekleştirdi.
Konuşmasında çok sert parti içi mesajlar veren Kılıçdaroğlu, “Biz bu partiyi mahkeme salonlarında itibarımız çiğnensin diye mi büyüttük? Atamızın emaneti partimizi kimler pavyon masalarına meze etmeye çalıştı? Emanetimizi kimler mahkeme kapılarına düşürdü? Şimdi bana soruyorlar, ne yapacaksın? Benim ne yapacağım bellidir. Ben hesap soracağım, hesap; herkes bunu bilsin. Sonra kurultay sandığını en kısa sürede önünüze getireceğim. Temiz, tertemiz bir kurultay yapacağız. Bu milletin kurtuluşu, adaleti ve aydınlık geleceği için başlattığım o kutsal yürüyüşe arkamızdan sinsice sızan, ruhunu satmış FETÖ terör örgütü ajanlarını zamanında fark edemediğim için sizlerden özür diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına CHP’li isimlerden tepkiler yükselirken Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel sosyal medya hesabından, “Yok bu söylemler gerçek olamaz! Uzaylılar tarafından rehin alındı muhtemelen. Başka izahı yok. Biz tvlerde hologram görüyoruz sanırım” dedi.