MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li başkanlar Ankara yolcusu: Önce 'Lider'le toplantı, sonra Özkan'la yemek!
Politika
2 Mayıs 2019 Perşembe 13:39

CHP’li başkanlar Ankara yolcusu: Önce 'Lider'le toplantı, sonra Özkan'la yemek!

CHP’nin 31 Mart’ta seçilen tüm belediye başkanları Cuma günü Genel Merkez’de bir araya geliyor. İzmir’den Soyer ve 24 ilçe belediye başkanının da katılacağı toplantıda Kılıçdaroğlu’nun konuşması dışında başkanlara 3 ayrı sunum yapılacak. Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, toplantının ardından İzmir’den gelen başkanlarla yemekte bir araya gelecek.

GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimlerinde 11 büyükşehir belediyesi, 10 il belediyesi, 191 ilçe belediyesi ve 51 belde belediyesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 263 belediye başkanı Ankara’da bir araya gelecek.

Cuma günü sabah saatlerinde  CHP Genel Merkezi’ndeki buluşmaya, İzmir’den Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve 24 CHP’li ilçe belediye başkanı katılacak.

Toplantının başında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına bir konuşma yapması bekleniyor. Toplantıda belediye başkanlarına üç ayrı sunum yapılacak. İlk olarak saha araştırmacısı Mehmet Ali Çalışkan, seçimlerin kazanılmasını sağlayan etkenlere ilişkin tespitlerini anlatacak. Daha sonra eski Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, belediyelerde kaynak yaratma ve mali disiplin yönetimine ilişkin sunumunu yapacak. Son olarak siyasal iletişim uzmanı Ateş İlyas Başsoy, başkanlara halkla iletişimde dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verecek.

ÖZKAN YEMEKTE BULUŞACAK
Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, toplantının ardından İzmir’den gelen başkanlarla yemekte bir araya gelecek. İzmirli başkanların Özkan’ın makamından aranıp tek tek yemekle ilgili bilgilendirildikleri öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir