MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li belediye başkanlarından flaş il kongresi kararı!
Politika
25 Aralık 2017 Pazartesi 21:40

CHP'li belediye başkanlarından flaş il kongresi kararı!

CHP İzmir'de gündem 7 Ocak'taki il kongresi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanlarının Seferihisar'daki kritik buluşmasından flaş bir karar çıktı. Başkan Kocaoğlu, toplantı sonunda yaptığı açıklamada belediye başkanlarının il kongresinde “kurultay delegesi olmaması” kararını aldıklarını duyurdu.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP’li Belediye Başkanları Seferihisar’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Başkan Kocaoğlu, Belediye Başkanlarının “kurultay delegesi olmaması” kararını aldıklarını açıkladı.

- ASANSÖR ZİRVESİ: KİMLER KATILDI/KATILMADI, NELER KONUŞULDU, KOCAOĞLU NE MESAJ VERDİ?

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde gerçekleşen yemek Sığacık’ta bulunan Teos Yazar Evi’nde gerçekleşti.  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu dışında CHP’li 22 ilçe başkanın 18’inin katıldığı yemeğin ardından Kocaoğlu bir açıklama yaptı. (Bayraklı, Gaziemir, Karşıyaka, Güzelbahçe belediye başkanları mazeret bildirerek katılmadı)

DELEGE OLMAYACAĞIZ

Başkan Kocaoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 “Belediye Başkanlarımızla rutin toplantımızı Seferihisar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Ülkenin koşullarını, geçtiğimiz gün yayınlanan KHK’ları değerlendirdik. Nasıl bir duruş almamız gerektiğini, bizleri nelerin beklediğini, ülkenin durumunu konuştuk, belirli tespitlerde bulunduk.  Sonuç olarak bizim de çorbada tuzumuz olması, safları sıklaştırmak, CHP’ne emeği geçen örgüt üyelerine fırsat vermek adına, 23 belediye başkanımız kurultay delegesi olmamaya, bu görevin örgüt emekçilerinde olması gerektiği yönünde bir karar aldık.  Giderek şartların ne kadar zorlaştığını, nasıl bir mücadele içerisine girmemiz gerektiğini, CHP’nin ve tüm örgütün ülkemizde umut olma yolunda ne kadar büyük bir sorumluluk üstlendiğinin altını çizdik. Bu düşüncelerle çalışmamıza, haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı, Atatürk ilke ve inkılaplarının sonuna kadar savunucusu olarak görevlerimize devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz."

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ALI
 29 Aralık 2017 Cuma 23:29
Onurlu bir karar örnek davranış
 Mustafa Koc
 26 Aralık 2017 Salı 09:38
Bilimsel bakimdan yorumlarsak partilinin kamuoyunun aykusuyle alay ediyorlar Toplumsal ve ahlaki bakımdan yorumlardan halkin akliyla alay ediyorlar. Bu insanlar ne kadar zekiler Işte benim partimin belediye başkanları böyle olmalı Allah razı olsun lutfetmisler çok büyük özveride bulunmuşlar Benim zeki Belediye baskanlarim delege seçimlerinin bütün aşamalarında müdahale etmişler Hatta delegelerin çoğunluğu belediye çalışanlarından oluşmuş. Tutmuşlar şimdi kongre delegesi olmayacaklarmis bak bak nasıl duygulandım şimdi Inşallah hep basimizda kalırlar da yollarımız % 15 e duser
 Partili
 26 Aralık 2017 Salı 07:46
Bencede eski ve yeni belediye baskanlari kurultay delegesi olmasin...
 düriye taş
 25 Aralık 2017 Pazartesi 22:40
İşte buna şapka çıkarılır, Tebrikler belediye başkanlarına.
 cengiz cansız
 25 Aralık 2017 Pazartesi 22:18
bu ne şimdi böyle kararmı olur delege olanların hakkı gasbedikmiş olmuyormu koca adamların aldığı karara bak komedi
 Kim
 25 Aralık 2017 Pazartesi 22:04
Şunu söyleselerdi daha anlaşılır olurdu kendimiz ve eşlerimizdahil hiçbirini kurultaydelegesi yazmiyacagiz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir