MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li çift önce sandığa sonra nikaha!
Politika
9 Temmuz 2023 Pazar 21:04

CHP'li çift önce sandığa sonra nikaha!

CHP Selçuk'te katılımın yüksek olduğu delegasyon seçimlerinde ikinci gün geride kalırken, düğün öncesi oy kullanmaya gelen Gülşen-Süleyman Başdemir çifti tüm partililerden tam not aldı. Alkışlarla oy kullanan gençlere tüm partililer mutluluklar diledi.

CHP Efes Selçuk'ta büyük heyecanla devam eden delegasyon seçimlerinin ikinci gününde gelin ve damadın oy kullanmaları güne damgasını vurdu. İlk gün düğünü olan ve kuaförden önce oy kullanmak için gelen Gamze Subaşı, tüm partilileri mutlu etmişti. İkinci gün ise 14 Mahallesi sandığında oy kullanan  Gülşen-Süleyman Başdemir çifti alkışlar içerisinde oylarını kullandılar.

Tek liste ile gidilen CHP Efes Selçuk delegasyon seçimlerinin ikinci gününde Zafer ve 14 Mayıs Mahallesi üyeleri sandığa gitti. Saat 12.00'de başlayan oy kullanma süreci 19.00 itibariyle sona erdi. 

İlk gün olduğu gibi ikinci gün de katılımın yüksek olduğu delegasyon seçimlerinde düğün öncesi oy kullanmaya gelen Gülşen-Süleyman Başdemir çifti tüm partililerden tam not aldı. Alkışlarla oy kullanan gençlere tüm partililer mutluluklar diledi.

Bu mutlu günlerinde demokrasiye sahip çıkan gençleri görmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, "Biz gençleşerek güçlenlenme buna diyoruz işte. Böylesine önemli bir günde birleştirici ruh ile sandığa gelen bu geçlerimizi yürekten kutluyorum" dedi.

SEÇİMLER KÖYLERDE DEVAM EDECEK

Delegasyon seçimleri üçüncü gününde 10 Temmuz (yarın) Çamlık, Gökçealan, Acarlar ve Havutçulu köylerinde devam edecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir