MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li ilçe başkanı ve eski başkan Büyükşehir'e müdür oluyor!
Yerel Yönetimler
4 Ekim 2019 Cuma 16:24

CHP'li ilçe başkanı ve eski başkan Büyükşehir'e müdür oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Yerel Hizmetler Şube Müdürlüklerinde değişimin düğmesine basıldı. Bazı müdürlere ‘çalışılmak istenmediği’ bildirilmeye başlandı. Foça’da Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne CHP ilçe başkanı Baran Gezmiş Yıldırım’ın, Ödemiş’te ise eski ilçe başkanı Hikmet Güriş’in görevlendirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Her iki isminde belediyede göreve başlaması için giriş işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

GERÇEKİZMİR – Tunç Soyer’in başkan olduğu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde bürokratik hareketlilik sürüyor.

Daha önce şirketlere ve yönetim kadrolarına yeni atamalar yapılırken, daire başkanlıklarında da değişikliğe gidilmişti.

Son olarak Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürlüklerinde değişimin düğmesine basıldı.

ŞENER’İN YERİNE GÜRİŞ
Ödemiş’te yerel seçimlerde CHP tarafından belediye başkan adayı gösterilen, 10 gün sonra ise adaylığı geri çekilen Cumhur Şener, Büyükşehir Eski Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından yeniden Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Şube Müdürü olarak görevlendirilmişti.

Büyükşehir’de Şener’le yollar ayrılıyor. Şener’e kendisiyle çalışılmak istenmediğinin bildirildiği öğrenildi. Ödemiş İlçe Eski Başkanı Hikmet Güriş’in, Şener’in yerine görevlendirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

FOÇA’DA SÜRPRİZ GELİŞME
Öte yandan Foça’da da sürpriz bir gelişme yaşandı. Foça Yerel Hizmetler Şube Müdürü Hamza Akdağ’a da kendisiyle çalışmak istenmediği iletilirken, emekli olması talep edildi. Akdağ’ın yerine ise Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım’ın ismi geçiyor.

 Yıldırım’ın, mevcut müdür Akdağ’ın yerine önümüzdeki günlerde görevlendirileceği iddia edildi. Yıldırım’ın Büyükşehir’de görev alması halinde ilçe başkanlığı görevinden istifa etmesi gerekecek.Yıldırım’ın, ilçe örgütünü kongreye kadar götürüp kongrede aday olmaması bekleniyor.

Hem Güriş'in hem de Yıldırım'ın belediyede göreve başlaması için giriş işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan bazı şube müdürlerinin ilçelerinin değişeceği öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 partili
 4 Ekim 2019 Cuma 20:25
bir kerede ilce baskanliklarini ise girmek icin kullanmayın hani nerde liyakat hani nerde bilgi beceri.kaybedilen ilcelerdeki belediyelerde mobing devam ederken bunlari gormeyen ve sahip cikmayan yoneticiler kendilerini terfi ettirme cabasina giriyorlar.sokaklarda birlese birlese kazanicaz slogani atarken sadece kendi menfaatlerine calisiyorlar.meydanlarda o cocuklara brosur pankart astirirken verilen sozler secimler bitince sadece kendi islerine donup o secimlerde canla basla calisan cocuklari gormezden geliyorlar.kaybedilen ilcelerdeki emek verenlere mobing uygulanirken ne sendika temsilcileri ne ilce baskanlari kulaklarini tikayip butun bu olanlari gormezden geliyor.
 İroni
 4 Ekim 2019 Cuma 17:17
Çok yerinde karar. CV ''leri Yerel Hizmetler Şube Müdürü olmak için yerel yönetim deneyimi ile dolu. Belediyecilikte yıllarca tecrübe etmişler ki müdür olacaklar. Mükemmel liyakat. Bravo.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir