MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li kadınlardan anlamlı ziyaret mesaisi
Politika
29 Mart 2018 Perşembe 15:18

CHP'li kadınlardan anlamlı ziyaret mesaisi

CHP İzmir İl Kadın Kolları, Yaşlılar Haftası’nda kentte huzurevinde kalan yaşlıları unutmadı. İl Başkanı Balcı ve partili kadınlar huzurevlerine giderek yaşlılarla zaman geçirdi.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir Kadın Kolları, 18-24 Mart münasebetiyle, kentteki huzurevlerinde kalan yaşlıları unutmadı.

İl Kadın kolları Başkanı Nurşen Balcı ve beraberindeki partili kadınlar, ilçelerdeki huzurevlerine, o ilçedeki partinin kadın kolları yöneticileriyle birlikte giderek yaşlılarla sohbet etti, zaman geçirdi.

Balcı yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Yaşlılarımız sadece bu hafta değil yılın her günü elleri öpülesi annelerimiz, babalarımızdır. Bizim için her birisi ayrı değerdir. Büyüklerimize saygı ve verdiğimiz değer her şeyden önce bizlerin toplum olarak görevidir. Tüm yaşamını topluma, ailesine adamış olan yaşlılarımızın değerli tecrübelerinden yararlanmak; onlarla saygı ve sevgiyle dayalı ilişkiler kurmak; onların bizlere ihtiyacı olduğu dönemlerinde yanlarında olmamız gerekir.
Yaşlılarımız İle mümkün olduğu kadar birlikte vakit geçirmeye çalışmalı onların yaşam tecrübesinden yararlanmalıyız.
Hepimizin ihtiyacının sevgi ve ilgi olduğu gibi yaşlılarımızın da en büyük ihtiyacı bizim sevgi, saygı ve ilgimizdir. Bizde bu amaçla; kadın kollarımız ile tüm ilçelerimizde yaşlılar haftası kapsamında çalışmalar yaptık. Aynı zamanda il kadın kolları olarak da huzurevi ziyaretlerinde bulunuyoruz.

Yaşlılarımız ile geçirdiğimiz her dakika; her saniye bizim için yaşanmışlık; onların yüzünde gördüğümüz mutluluk ifadesi bizim için de mutluluk kaynağı olmaktadır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir