MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'nin 2 İzmir Milletvekili koronavirüse yakalandı
Sağlık
3 Kasım 2020 Salı 18:25

CHP'nin 2 İzmir Milletvekili koronavirüse yakalandı

CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan ile İzmir Milletvekili Özcan Purçu 'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu da sabah saatlerinde koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Özkan, sosyal medya hesabından, " Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Son günlerde temaslı olduğum kimselerin önlem almasını, test yaptırmasını önemle rica ederim. Sağlıcakla kalın." ifadelerini kullandı.

PURÇU DA VİRÜSE YAKALANDI

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada virüse yakalandığını duyurdu. Purçu, " Değerli dostlar, yaptırmış oluğum Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Son günlerde Temaslı olduğum kişilerin önlem amaçlı test yaptırmasını önemle rica ederim. Sağlıkla kalın." açıklamasında bulundu.

ÖZUSLU'NUN DA TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu da sabah saatlerinde koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Özuslu haberi meclis grubuna attığı mesajla duyurdu. Büyükşehir Başkanvekilinin karantinaya alındığı bildirildi. 

Özuslu yaptığı açıklamada, " Yapılan testler sonucu maalesef Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Şuan sağlık durumum iyi, evde istirahat halindeyim. En yakın zamanda tekrar aranızda olacağım günü bekliyorum. Bu yaşadığımız karanlık günlerin bir an önce geçmesi dileğiyle..." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir