MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'nin İzmir Milletvekili'nden 'Değişim için ilkeler' bildirisi!
Politika
3 Ağustos 2018 Cuma 09:23

CHP'nin İzmir Milletvekili'nden 'Değişim için ilkeler' bildirisi!

CHP Karşıyaka Danışma Kurulu Toplantısı'nda, Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar ile karşı karşı gelen İzmir Milletvekili Çelebi, sosyal medya hesabından 12 maddelik 'Değişim için ilkeler' başlığıyla bildiri yayınladı.

GERÇEKİZMİR -  CHP'de olağanüstü kuurlştay tartışması yaşanıyor. Muhalifler tüzük gereği 15 günlük sürede topladıklarını iddia ettikleri 630 imzayı Genel Merkez'e teslim etti. Genel Merkez ilk incelemeler sonunda "Yeterli sayıda imza yok" açıklaması yaptı.

KARŞIYAKA'DA YÜKSEK TANSİYON: BAŞKAN-VEKİL KARŞI KARŞIYA

CHP'de sayı bilmecesi yaşanırken, Karşıyaka'da Danışma Kurulu Toplantısı'nda Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile karşı karşıya gelen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabından 12 maddelik 'Değişim için ilkeler' başlığıyla bildiri yayınladı. 

Süreçte 'değişim' diyen ve olağanüstü kurultay için imza veren Çelebi'nin yayınladığı bildiride dikkat çeken maddeler yer aldı.

İşte o bildiri:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Deniz
 3 Ağustos 2018 Cuma 16:33
ince o gece neredey di diye soruyorsun..Yanın da EnginAltay vardi..ve otelde secimi izlemek için birlikteydiler. Aİnce bunu kaç kez televizyonda da açıkladı.Demek ki pek dostca bir bakışın yok..Veya kulakların yerine başka bir yerinle dinlemissin. Aday olmam demişti doğru..ama Arkasından 57 vekil listelere yazılmadi. Sucları Abdullah Gül ün adaylığına karşı çıktimlari için Örgütten en büyük desteği alan Musa Çam..Mustafa Balbay..Hüsnü Bozkurt..örnek..En kötüsü de Eren Erdem e sahip çikan var mi..O nerde şimdi..Hapiste bile bile gönderdiler onu da..Hak Hukuk Adalet diye diye gönderildi..Kimse de yanına gitmedi daha Oda değişim istiyor en çok da onun hakki Karşıyaka örgutünden ..en çok oy aldığımız yerden milletvekilin varmi sen önce onu sorgula Mehmet Ali Çelebi seçim günü Urfa da sandik güvenliği için oradaydı..Musa Çam da Bitlis de idi aday yapılmadığı halde Aradaki farkı herkes görmeli..tabii görmek isterse
 Vatandaş
 3 Ağustos 2018 Cuma 16:01
İzmirde kaybolma dikkat et. Olmuşsun beleşten milletvekili sesini kes otur. Seni gösterenlerin emeğe saygısı yok bari sen sayğı göster.
 kaf kaf
 3 Ağustos 2018 Cuma 10:25
BELADİYE BAŞKANLARINA KENDİNİ EZDİRME. AVANTALARI TOPLAYANLAR FIRILDAK OLURLAR. YARIN SENİN ELİNİ ÖPERLER.
 Şahin KAYA
 3 Ağustos 2018 Cuma 10:12
Suç sizin deyil bizlerin çünkü emek vermeden gelip emek verenlerin yerine kondunuz. Hüseyin başkan doğru söylüyor bundan dolayı bu parti kamo oyu önünde böyle tartışılır halegelir Muharem ince seçim gecesi nerdeydi hani ne olursa olsun Kılıçdaroğlunun karşısına aday olmam bana babalık yaptı diyordu ne oldu?? yazıklar olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir