MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'nin İzmir vekili kurultay tartışmasında o espriyi hatırlattı!
Politika
21 Temmuz 2018 Cumartesi 16:11

CHP'nin İzmir vekili kurultay tartışmasında o espriyi hatırlattı!

CHP’de 'olağanüstü kurultay' için başlayan imza süreci, Genel Merkez ve muhalifler ile partililer arasında da tartışmaya dönüştü. CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, süreci SHP Eski Genel Başkanı rahmetli Erdal İnönü'nün esprisi ile değerlendirdi.

GERÇEKİZMİR - CHP’de olağanüstü kurultay tartışması beraberinde imza hareketini getirmişti. Noter kanalıyla başlayan imza hareketinde muhalifler 604 imzayı bulduklarını açıklamış, Genel Merkez’de ise “604 imzayı getirin kurultay yapalım” resti gelmişti.

Süreçle ilgili ilk kez konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise,” Allah aşkına Türkiye'nin gündemi ne? Türkiye'nin gündemine bir bakmamız lazım. İnsanlar hapishanelerde tutuluyor. Yargı eliyle yargısız infazlar yapılıyor. Ekonomi perişan vaziyette. İnsanlar geçim derdinde. Birileri koltuk derdinde, olacak şey değil" açıklamasında bulundu.

İmza hareketinin öncülerinden Milletvekili Yaşar Tüzün ise toplanan imzaları tüzüğün verdiği süre sonunda teslim edeceklerini açıkladı.

CHP’de sosyal medyaya da taşınan ve partililerin farklı açıklamalarıyla süren imza tartışmasında CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, süreci SHP Eski Genel Başkanı rahmetli Erdal İnönü'nün esprisi ile değerlendirdi.

Bayır sosyal medya hesabından, şu ifadeleri kullandı;

“Partimizin içinde bulunduğu durumu görünce, SHP Eski Genel Başkanı Erdal İnönü'nün esprisi aklıma geldi.

Hep birlikte yemek yemek için girdiğimiz lokantada; garsonun, Erdal Beye "Ne yemek istersiniz?" sorusuna, Erdal Beyin "Zahmet etmeyin. Biz Sosyal Demokratlar birbirimizi yeriz. Bişey almayalım." dediğini hatırladım.

(Rahmetle anıyorum. Işıklar içerisinde uyusun.)”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Birol Doyranlı
 21 Temmuz 2018 Cumartesi 17:04
İddia ettikleri gibi yeterli imza sayısına ulaşmış olsalardı, son günü beklemezlerdi. Kaldı ki; yeterli imzayı toplayıp bekliyorlarsa bu partimize ve partimize oy veren seçmenlerimize saygısızlık ve ciddiyetsizliktir. Yerel seçimler öncesi her geçen gün partimiz için kayıptır. Yeterli imzayı toplamışsanız zanan geçirmeksizin Genel Merkeze şunun!...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir