MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'nin Konak Adayı Mutlu örgütle buluştu: İzmir'in kalbinde tarih yazacağız!
Politika
31 Ocak 2024 Çarşamba 16:35

CHP'nin Konak Adayı Mutlu örgütle buluştu: İzmir'in kalbinde tarih yazacağız!

Konak Belediye Başkan Adayı CHP'li Mutlu, Konak İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde İlçe Başkanı İlgazi tarafından karşılandı. Partililer Konak Belediye Başkan Adayı CHP'li Mutlu'ya davul-zurna-meşaleler eşliğinde büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Genel Başkan Özel'in mesajına atıfta bulunan Mutlu, "İzmir'in kalbi Konak'ta tarih yazıp, büyük başarılara imza atacağız. Seçimi alacağız, Türkiye'ye örnek belediyecilik nasıl olur hep birlikte göstereceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu ilk ziyaretini örgüte yaparken, adaylaşma süreci ve hedeflerine dair de önemli açıklamalarda bulundu. 



Konak Belediye Başkan Adayı CHP'li Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi tarafından karşılandı. Partililer Konak Belediye Başkan Adayı CHP'li Nilüfer Çınarlı Mutlu'ya davul-zurna-meşaleler eşliğinde büyük sevgi gösterilerinde bulundu. 



DAHA FAZLA OY VE MECLİS ÜYESİ HEDEFİ 
Buluşmada ilk sözü alan CHP Konak İlçe Başkanı İlgazi, "Abdül (Batur) Başkanımızla bir tarih yazmıştık, inşallah 2024'te Nilüfer Başkanımla o efsaneyi geliştirerek, daha fazla meclis üyesi ve oy oranıyla seçimi kazanacağız. İzmir ve Konak'ta Türkiye'ye örnek olmak için yola çıktık, bu yolda Nilüfer Başkanımın öncülüğünde bayrağı zirveye dikeceğiz" dedi. 

"ÖRNEK BELEDİYECİLİĞİ GÖSTERECEĞİZ"
Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu ise örgüte seslenerek, "Türkiye'nin batıya açılan penceresi, İzmir'in kalbi Konak'ta tarih yazıp, büyük başarılara imza atacağız. Seçimi alacağız, Türkiye'ye örnek belediyecilik nasıl olur hep birlikte göstereceğiz. Sizlere güveniyorum. Biz Cumhuriyetin 100. yılında sizlerle beraber başarıya taşıyacağız. Beni bu onurlu göreve layık gören Özgür Özel'e, MYK yöneticilerimize, PM Üyelerimize, ilçe yönetimimize, il yönetimimize teşekkür ediyorum. Onları mahçup etmmeyeceğim" diye konuştu. 

"HER ŞEY KONAK İÇİN"
Konak Belediye Başkan Adayı Mutlu, "Bana verilen bu görevle birlikte başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sevgili Dr. Cemil Tugay önderliğinde seçimleri alacağız ve 30 ilçede CHP bayrağı dalgalandıracağız. "Her şey Konak için" diyerek çıktığımız bu yolda büyük hizmetleri olan aile dostum, meslektaşım Abdül Batur Başkana teşekkürler. Size çok çalışmayı vaat ediyorum. Kimse 1 adım arkada kalmayacak. Eşit yurttaşlık adil kentler temelinde 5 yılı birlikte geçireceğiz" dedi. 

"ADAYLIK SÜRPRİZ OLMADI"
Konak Belediye Başkan Adayı buluşmada basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Adaylaşma sürecine ilişkin değerlendirmede bulunan Mutlu, "Adaylık benim için sürpriz olmadı. Ben bu görevi yapmaya liyakat olarak çok hazır olduğumu düşünüyorum. Beni takdir eden, bu görevi yapabileceğimi düşünen ve bu görevi bana tevdi eden Merkez Yürütme Kuruluma ve Genel Başkanıma, Parti Meclisime çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

"TARİH YAZMAK ZORUNDAYIM"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in grup toplantısında İzmir'deki 3 kadın adaya yönelik övgü dolu sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Mutlu, "İzmir'de 9 kadın aday gösterilmesi nedeniyle Özgür Başkanımıza ayrıca teşekkür ederim. Grup Toplantısında ben ve diğer 2 kadın aday arkadaşımla ilgili söylediği sözler çok gurur verici. Benim omuzlarıma  çok çok daha büyük bir sorumluluk yükledi Özgür Başkan. 'Nilüfer Konak'ta tarih yazacak' dedi. Artık tarih yazmak zorundayız" dedi. 

DÖNÜŞÜM MESAJLARI
Mutlu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un Gültepe ve Konak bölgelerindeki 500 hektarlık planlarında hızlıca uygulama safhasına geçileceğini anlatarak, "Planlar yapıldı, onlar parselasyon planlarına dönüşecek ve arkasından hızlı şekilde inşaatların, uygulamanın başlaması gerekiyor ki bir moral verelim. Orada yaşayan arkadaşlarımız dönüşebileceğine inansınlar. Onu başlatacağız. Bugüne kadar olan çalışmalar için de tekrar Abdül (Batur) Başkana teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

"KONAK'TA KADINLAR YARIŞACAK"
AK Parti'nin Konak'ta kadın aday çıkartmasına ilişkin soruya ise Mutlu, "Kadınların öne çıktığı bir ilçe olması Konak'ın çok güzel. Neredeyse tüm rakipler kadın olacak, sanırım İYİ Parti'den de bir kadın aday çıkacak. Kadınlar yarışacak. Ben CHP'ye, partime, örgütüme çok güveniyorum. Kimin nereli olduğuyla ilgilenmiyoruz, biz herkese eşit yaklaşıyoruz. Vatandaşlarımız da bunu takdir edeceklerdir" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir