MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'nin SKM koordinatörleri sürecin yol haritasını anlattı
Politika
4 Mart 2019 Pazartesi 13:21

CHP'nin SKM koordinatörleri sürecin yol haritasını anlattı

CHP İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Koordinatörleri Mehmet Kayhan Günal, Özlem Kart ve Mert Onur Uzar, birimin işleyişi ve süreçteki yol haritası hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı seçim koordinasyon merkezini hizmete açarak 31 Mart yerel seçimleri için mesaisini hızlandırdı.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) koordinatörleri İl Başkan Yardımcıları Mehmet Kayhan Günal, Özlem Kart ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mert Onur Uzar işleyiş hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

CHP İzmir İl Başkanlığı binasının yakınında açılan seçim ofisinde Mehmet Kayhan Günal vatandaş iletişimi ve ofis koordinasyonundan sorumlu olurken, Özlem Kart afişlemeler ve depo işleriden sorumlu, Mert Onur Uzar ise teknik konular ve sosyal medyadan sorumlu koordinatör oldu.  

30 İLÇEDE KOORDİNELİ ÇALIŞMA
Vatandaşlar tarafından seçim ofisine yoğun bir ziyaret akını olduğunu belirten Mehmet Kayhan Günal, SKM’nin işleyişini anlattı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in seçim ofisi ve 30 ilçedeki seçim ofisleri ile koordineli bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Günal, seçim ofisine gelen vatandaşların büyükşehir ile ilgili olan taleplerini de dinleyerek vatandaş ve büyükşehir arasında köprü kurduklarını söyledi.

İLK KEZ OY KULLANACAK SEÇMENDEN YOĞUN İLGİ
Seçim ofisine diğer siyasi parti seçmenlerinden de gelenler olduğunu kaydeden Günal, özellikle ilk kez oy kullanacak olan genç seçmen kitlesinin seçim ofisine yoğun bir ilgi gösterdiğini ifade etti. Günal, vatandaşlara İzmir Modeli’nin daha da geliştirerek İzmir’den Türkiye’ye mesaj vereceklerini söylediklerini belirtti.

SOYER’İN PROJELERİNİ VE DERMAN BELEDİYECİLİĞİNİ ANLATIYORUZ
Vatandaşlara, partinin “derman  belediyeciliği” temasında bulunan maddelerini, Büyükşehir Adayı Soyer’in kente bakışı ve projelerini aktardıklarını belirten Günal, çok olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

'İKTİDARA NEDEN OY VERELİM, SİZE NEDEN OY VERELİM?' DİYE SORUYORLAR
Gençlerin özellikle işsizlikten ve krizden şikayet ettiklerini kaydeden Günal, “Gençlerimiz; İşsizliğe ve ailelerimizin mutfakta yaşadığı sıkıntıya sebep olan iktidara niye oy verelim? Size niye oy verelim?" yaklaşımıyla bizlere sorular yöneltiliyor. Bizde, önceliği insan olan sosyal belediyeciliği, katılımcı demokrasiyle halkla  birlikte kenti yöneten belediyecilik anlayışımızı anlatıyoruz” dedi.

TUNÇ BEY’İ SORUYORLAR
Vatandaşların ağırlıklı olarak Büyükşehir Adayı Tunç Soyer ile ilgili bilgi alma talebiyle geldiklerini ifade eden Özlem Kart,  vatandaşların Tunç Soyer'in planladığı projeler ve hedefleri hakkında sorular yönelttiklerini söyledi. Kart, “Biz de onlara elimizden geldiğince Tunç Bey’in vizyonunu ve projelerini anlatıyoruz. Çok güzel tepkiler alıyoruz”dedi.

İNGİLİZCE VE MESLEK FABRİKALARI PROJELERİ ÇOK DİKKAT ÇEKİYOR
Kart ve Günal , Soyer’in meslek fabrikalarını arttırmaya yönelik çalışmaları olacağına dair söylemleri ve her gencin ingilizce öğrenmesi ile ilgili yapacağı çalışmalar ile ilgili ifadelerinin özellikle genç kesimin çok dikkatini çektiğini aktardı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir