MENÜ
İzmir 25°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'nin acı günü! Eski milletvekili hayatını kaybetti
Politika
2 Ağustos 2025 Cumartesi 17:37

CHP'nin acı günü! Eski milletvekili hayatını kaybetti

23. Dönem Samsun Milletvekili ve eski Vezirköprü Belediye Başkanı Suat Binici, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Binici, CHP'nin Samsun'daki önemli isimlerinden biriydi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Samsun’daki önemli isimlerinden, 23. Dönem Samsun Milletvekili Suat Binici, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Vezirköprü Belediye Başkanlığı, CHP Samsun İl Başkanlığı ve CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeliği gibi önemli görevlerde bulunan Binici’nin vefatı, hem siyasi camiada hem de memleketi Samsun’da derin bir üzüntüye neden oldu.

CHP Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan, vefat haberini sosyal medyada duyurarak, “Değerli parti büyüğümüz, 23. Dönem Samsun Milletvekilimiz, geçmiş dönem MYK Üyemiz Sayın Suat Binici’nin hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü içinde öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum” dedi. Binici’nin cenazesinin, 3 Ağustos 2025’te Vezirköprü’de düzenlenecek törenin ardından defnedileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir