MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'nin en genç yöneticisi Mardin'de!
Politika
29 Eylül 2017 Cuma 14:21

CHP'nin en genç yöneticisi Mardin'de!

CHP İzmir’in en genç il yöneticisi olan Hande Deniz Şentürk, partisinin Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Şentürk, İzmir’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi, CHP’nin Mardin’deki durumu hakkında da bilgi edindi.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir İl Başkanlığı’nın, partinin Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki il başkanlıklarıyla temasları sürüyor.

CHP İzmir İl Yönetimi, partinin 9 Eylül’de kutlanan kuruluş yıldönümünde Güneydoğu ve Doğu Anadolu’dan 5 il başkanını (Hakkari, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Erzincan) kentte ağırlamıştı.

Bu kez il yöneticisi Hande Deniz Şentürk, Güneydoğu Anadolu’ya gitti.

CHP İzmir'in en genç yöneticisi olan 22 yaşındaki Şentürk, bir haftalık mesaisinde partinin il ve ilçe başkanlıklarıyla da temas halinde olacak.

İlk olarak Mardin’e giden Şentürk, Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Şentürk, Mardin İl Başkanı Mahmut Duyan’la bir araya gelerek sohbet etti.

Görüşmede Duyan’ın Şentürk’e İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Mardin’de çok iyi tanındığını ve sevildiğini söylediği, son dönemlerde batı bölgelerinden partililerin kente gelişlerinden ve partiyle ilgili fikir alış verişinde olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdiği belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir