MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'ye çirkin saldırı, Yücel'den açıklama: O yazılara soruşturma!
Politika
2 Ocak 2022 Pazar 14:25

CHP'ye çirkin saldırı, Yücel'den açıklama: O yazılara soruşturma!

CHP İzmir il binası duvarlarına yılın ilk günü kimliği belirsiz kişilerce ırkçı yazılar yazıldı. Olayın ardından açıklama yapan CHP İl Başkanı Yücel olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir il binasına yılın ilk günü ırkçı sloganlar içeren yazılar yazıldı.

Saldırganlar CHP İzmir il binasının duvarlarına, ''CHP Atatürk'ün partisi değil, Kahrolsun HDP, PKK'' ve Nazi işareti ile birlikte 'ırkçılık yaşatır' yazdı. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP İzmir’in yeni taşındığı il binasına yılın ilk günü gece saatlerinde ırkçı, kin ve nefret içeren yazılamalar yapıldığını açıkladı.

Yücel, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. 

Yücel’in açıklaması şöyle: Dün gece CHP İzmir il binamızın duvarına ırkçılığı öven, kin ve nefret ifadeleri içeren yazılar yazılmış olup konu ile ilgili polis ve savcılıkça soruşturma başlatılmıştır. Süreci takip ediyoruz. Kin, nefret ve şiddetten medet umanlar bilsinler ki umduklarını bulamayacaklar.

İŞTE O YAZILAR: 

ÖZUSLU'DAN KINAMA: 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Birinci Başkan Vekili Mustafa Özuslu CHP il binasına yönelen saldırıya dair kınama mesajı yayınladı: ''Kuruluşun ve kurtuluşun partisine yapılan menfur saldırıyı kınıyorum. CHP, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında da tarihsel misyonunu insan aklının ve bilimin yol göstericiliğinde ifa edecektir. Toplumsal birlik ve bütünlüğümüz CHP garantisindedir. Nefretiniz batsın...''
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir