MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'ye geçecek mi? Çıray merak edilen soruyu yanıtladı!
Politika
27 Mayıs 2024 Pazartesi 12:04

CHP'ye geçecek mi? Çıray merak edilen soruyu yanıtladı!

TBMM’de 4 dönem İzmir milletvekilliği yapan Aytun Çıray siyasi yol haritası ile ilgili merak edilen soruya Sercan Avcı ile Kafe Siyaset programında yanıt verdi. Çıray CHP’den kendisine teklif olduğunu açıkladı.

GERÇEKİZMİR - 24. 25. 26 ve 27. olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 4 dönem İzmir milletvekiliği yapan Aytun Çıray Sercan Avcı ile Kafe Siyaset programına konuk oldu.

Geçtiğimiz 14 Mayıs genel seçimlerinin ardından mensubu olduğu İYİ Parti ile ters düşen ve istifa eden Çıray’ın siyasi yol haritasının ne olacağına dair birçok iddia ortaya atılmıştı.

“CHP’DEN TEKLİF VAR”

Çıray yeni dönemde herhangi bir siyasi partiye geçip geçmeyeceğine ve kendisine teklif gelip gelmediğine dair açıklamada bulundu.

Çıray, “Gerçekten teklif var. Tabi ki Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) de var. Bundan sonra şunu söyleyeyim; Şu andaki pozisyonum düşüncelerimi daha açık söyleme imkanı sağlıyor bana. Bir parti disiplini dışındayım. Gönlüm sayın Özgür Özel’in ve CHP’nin başarılı olması. O yönde de fikirlerimi ifade ediyorum. Bu aşamada henüz erken buluyorum aktif siyaset için. Bir de her şeyi yapıp geldik. Ben devletin yeniden inşa edilmesi kanaatindeyim. Bu aşamada Aytun Çıray senin 30 yıllık deneyimine ihtiyaç var derlerse memnuniyetle destek olurum, içinde olurum. Şu anda aktif siyaset için derken görüyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir