MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'yi ve İzmir'i sarsan ölüm: Belediye başkanı yaşamını yitirdi
Yerel Yönetimler
19 Nisan 2021 Pazartesi 08:35

CHP'yi ve İzmir'i sarsan ölüm: Belediye başkanı yaşamını yitirdi

Ege Üniversitesi Hastanesi'nde bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaşamını yitirdi.

GERÇEKİZMİR - Bir süredir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaşamını yitirdi. 

- CHP VE İZMİR'DE UYGUR YASI: KİM/NE MESAJ VERDİ? 

Acı haberi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Torun mesajında "Seni unutmayacağız Başkan! Çok üzgünüm... Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybettik. Acımız büyük. Başımız sağolsun. Işıklar içinde uyu..." ifadelerini kullandı. 

YANGINDAN ETKİLENMİŞ, HASTANEYE KALDIRILMIŞTI 
Geçtiğimiz ay yaşadığı binada çıkan yangından etkilenerek hastaneye kaldırılan İsmail Uygur taburcu gördüğü tedavi sonrası taburcu edilmişti. Uygur ciğerlerinde oluşan tahribattan nedeniyle solunum sıkıntısı çekiyordu. Bu durum ciddileşince yeniden Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmış ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.


Uygur’un cenazesi bugün öğle namazına müteakip Fatma Topalan Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından saat 14.00’da Torbalı Belediyesi (BKM)’ne getirilecek. Burada düzenlenecek törenden sonra Torbalı Mezarlığı’na defnedilecek.




İSMAİL UYGUR KİMDİR? 
Ramazan İsmail Uygur, 1964 yılında Torbalı'da dünyaya geldi. İlk öğrenimini ve lise öğrenimini Torbalı’da gördü. İzmir Ege Üniversitesi’nde Türk-İslam Felsefesi-Sosyoloji ve Psikoloji Eğitimi görerek eğitimini tamamladı.

Uygur, 19 yıldır Torbalı’da Serbest Muhasebecilik yapmaktadır. 17 yıldır üyesi ve çeşitli kademelerde yöneticisi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 2004 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak gösterildi ve CHP’den Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ramazan İsmail Uygur, 2004-2014 yılları arasında da belediye başkanlığı görevini yürütmüş, 2019 yılında bu göreve yeniden seçilmişti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir