MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de 2 ilçe başkanı adaylık için yola çıktı!
Politika
25 Nisan 2018 Çarşamba 10:16

CHP’de 2 ilçe başkanı adaylık için yola çıktı!

CHP’de istifa süresinin sona ermesine bir gün kala Bornova İlçe Başkanı Kavalar ve Ödemiş İlçe Başkanı Birlik isteklerini örgütle paylaştı, yönetimlerinden tam destek aldı.

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçime kilitlenirken, siyasi partilerde de sürece yönelik çalışmalar hız kazandı.

Erken seçim kararı sonrası Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) merak edilen ön seçim sorusu cevap bulup merkez yoklamasında karar kılınırken, İzmir’de milletvekilliği adaylığı düşünen isimler de hamlelerini yapmaya başladı.

Genel Merkez’in bildirdiği son istifa tarihi olan 26 Nisan Perşembe gününün arifesinde ilk hamleler CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ve CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik’ten geldi.



"YÖNETİMİN ADAYIYIM"
CHP Bornova İlçe Başkanı Kavalar, milletvekilliği adaylığı düşüncesini ilçe yönetimiyle paylaştı. Kavalar'a yönetimden tam destek geldi.

Kavalar süreçle ilgili olarak, "Yönetim kuruluma düşüncemi söyledim. Onlar da ‘Biz seni milletvekili görmek istiyoruz’ dedi. Yönetimin adayıyım... Yarına kadar görüşmelerimiz sürecek, net bir karar vereceğiz" diye konuştu. 



ÖRGÜTTEN TAM DESTEK 

Ödemiş İlçe Başkanı Birlik dün yapılan ilçe yönetim kurulu toplantısında milletvekili adaylığı düşüncesini örgütle paylaştı. Yönetimden tam destek alan Birlik kararını büyük ölçüde netleştirirken, istifasının da karar defterine işlendiği iddia edildi.

Gelişmenin ardından açıklama yapan Birlik, “Adaylık düşüncemi yönetimle paylaştım. Yönetim tam destek verdi. Bugün son görüşmelerimi yapacağım. Kararım 24 saat içinde netleşir" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir