MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de İzmir’den ‘Lider’e kritik ziyaret!
Politika
21 Ocak 2019 Pazartesi 10:20

CHP’de İzmir’den ‘Lider’e kritik ziyaret!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve beraberindeki bazı il yöneticileri bugün genel merkeze çıkarma yapacak. Yücel ve il yöneticilerinden oluşan heyet genel başkan ile görüşecek.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçim hazırlıkları son sürat devam ederken, İzmir cephesinde de büyük hareketlilik yaşanıyor. 

CHP’de şu ana kadar sadece Kemalpaşa, Kınık, Ödemiş ve Aliağa’nın belediye başkan adayları açıklanırken, son Parti Meclisi toplantısında ‘Büyükşehir kararı’ gündeme gelmedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bu toplantı öncesi Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrası adaylık yarışında ‘Ben de varım’ demesi süreci başka bir boyuta taşıdı. 
Yaşanan gelişmelerin ardından CHP İzmir İl Yönetimi bugün kritik bir Ankara mesaisi yapacak. CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve beraberindeki heyet Başkent’e giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. 

‘İzmir zirvesi’nde gelinen nokta hakkında bir değerlendirme yapılması, örgütün süreçten beklentilerini ‘Lider’e aktarması ve seçim çalışmaları hakkında da bilgilendirmede bulunması bekleniyor. CHP İzmir heyetinin Kılıçdaroğlu’na Büyükşehir ve 26 ilçede adaylık konusunda da görüş bildirmesi öngörülüyor. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Konak
 21 Ocak 2019 Pazartesi 17:27
İl Başkanın listesi belli yine aziz beyin listesi
 Hasan Geldi.
 21 Ocak 2019 Pazartesi 13:44
İl yönetimi her örgütte olduğu gibi önerilerini söyleyecektir. sonuç olarak bu Yerel seçimdir.
 Deniz Umran
 21 Ocak 2019 Pazartesi 12:28
Tüm aday adaylarıyla görüşmüşler mi acaba?Adayları belirlemek için sürecin başında nasıl bir prosedür belirlemişler?Anket mi yapmışlar, halka mı sormuşlar, yönetime mi sormuşlar? Yoksa Deniz Bey daha önceden tanıdığı, yemek yediği, oturduğu kalktığı kişilerden mi belirlemiş adayları?Deniz Bey siyasette çabuk pasif hale gelecek.
 Cumaovalı
 21 Ocak 2019 Pazartesi 10:35
İl yönetimi bağımsız fikirlerini söyleyebilirmi? Bence hayır........
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir