MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de Yücel’den o ilçede özel zirve: Meclis üyelerine ne mesaj verdi?
Politika
11 Ekim 2022 Salı 17:12

CHP’de Yücel’den o ilçede özel zirve: Meclis üyelerine ne mesaj verdi?

CHP İl Başkanı Yücel, Buca’daki saha çalışması öncesi önce ilçe yönetimi ardından da meclis üyeleriyle birer toplantı yaptı. Yücel bazı meclis üyelerinin örgütten uzaklaştığı ve saha çalışmalarına destek vermediği bildirimi nedeniyle yaptığı toplantıda önemli mesajlar verdi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü saha çalışmalarına tam gaz devam ederken Buca’daki mesaide önemli bir zirve gerçekleşti. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ilçede yapılacak saha çalışması öncesi bazı meclis üyelerinin örgütten uzak kaldığı ve saha çalışmalarına katılmadığı yönündeki bildirimler nedeniyle özel bir toplantı yaptı. 

İlçe binasında önce ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen CHP İl Başkanı Yücel ardından meclis üyeleriyle görüştü. Yücel’in meclis üyelerine “İlçe binası bizim evimiz. Örgüte sahip çıkalım. Böyle bir süreçte kavganın yeri yok. Tek yumruk olmamamız lazım” şeklinde telkinde bulunduğu öğrenildi. Toplantıda bazı meclis üyelerilerinin de ilçe başkanı hakkında eleştirilerini dile getirdikleri belirtildi. 

CHP Buca’da yapılan zirveye konu olan sorunun ilçe kongresi sonrası oluşan gruplaşmanın etkisiyle gerçekleştiği ifade edildi. 



SAHA MESAİSİNDE İKTİDARA SALVO! 
Öte yandan CHP İl Başkanı Yücel ve ilçe örgütü Buca'daki saha mesaisinde esnafın sorunlarını dinledi. Saha mesaisi hakkında mesaj veren Yücel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Buca İlçe örgütümüzle birlikte esnafın dertlerini ve sorunlarını dinliyoruz. Yüksek kiralar, vergiler, elektrik faturaları ve maliyetler.... Esnaf önümüzdeki kışın çok zor geçeceğini söylüyor ancak esnafın sesini duyan yok. Esnaf, Saray'ın krize çözüm diye açıkladığı ve esnafın daha fazla borçlanmasına sebep olacak kredi kampanyaları değil, enflasyonun düşmesini, elektrik faturalarının normalleşmesini ve bu iktidarın gitmesini istiyor" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir