MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de büyük ulaşım zirvesi: İzmir’in başkanları Muğla yolcusu
Politika
7 Aralık 2017 Perşembe 15:23

CHP’de büyük ulaşım zirvesi: İzmir’in başkanları Muğla yolcusu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı koordinasyonluğunda düzenlenen çalıştayın kapsamı CHP Genel Merkezi’nin devreye girmesiyle genişletildi. Gelecek hafta Muğla’da düzenlenecek ulaşım çalıştayına CHP’li tüm belediye başkanları da davet edildi. İzmirli başkanlar da zirvede yerini alacak.

GERÇEKİZMİR – Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı koordinasyonluğunda düzenlenen Ulaşım Çalıştay, CHP’li belediye başkanlarını bu kentte buluşturacak.

Geride kalan yıllarda büyükşehirlerin daire başkanlarının katılımıyla gerçekleşen zirvenin kapsamı bu yıl CHP Genel Merkezi’nin de devreye girmesiyle genişletildi.

Muğla’da 14-15 Aralık’ta düzenlenecek çalıştay için CHP’li tüm belediye başkanları davet edildi. İzmirli başkanların da iki gün sürecek geniş kapsamlı buluşmada tam kadro yerini alması bekleniyor.

Öte yandan büyük buluşmanın detayları da belli oldu. Açılış konuşmalarını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün yapacağı buluşmada il ve ilçe belediyelerinde ulaşım planlaması, belediyelerde taşımacılık sorunları, akıllı ulaşım sistemleri, otopark çözümleri ve terminal yeri planlamaları gibi konular masaya yatırılacak.

Çalıştayda İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kader Sertpoyraz, Trafik ve Denetim Şube Müdürü Mehmet Ali Bodur ve Ulaşım Planlama Şefi Utku Cihan’ın da alanlarında birer bilgilendirme konuşması yapacakları açıklandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir