MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de ‘büyük’ zirve: Soyer Ankara yolcusu!
Politika
25 Nisan 2019 Perşembe 15:40

CHP’de ‘büyük’ zirve: Soyer Ankara yolcusu!

CHP’de, 31 Mart’ta Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen isimler Cuma günü saat 10:00’da Ankara’da parti genel merkezinde bir araya geliyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Torun’un başkanlarla buluşacağı toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer de katılacak. Soyer bu akşamdan Ankara’ya gidecek. Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Yücel ve il yöneticileri ile ilçe başkanları da Cuma günü gün içinde Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek.

GERÇEKİZMİR – 31 Mart yerel seçimleri geride kalırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilk belediye başkanları toplantısını Cuma günü gerçekleştirecek.

Genel Merkez’de saat 10:00’da başlayacak toplantıda 31 Mart’ta CHP’den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen isimler yer alacak. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un başkanlarla buluşacağı toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yer alacak.

Toplantıda 31 Mart sonuçları, belediyelerin durumları ve gündem değerlendirmesi ile yol haritasının masaya yatırılması bekleniyor. 

Soyer bu akşamdan Ankara’ya gidecek. 

YÜCEL VE BAŞKANLAR DA ANKARA'DA OLACAK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde yapılan saldırının ardından, CHP İzmir il örgütü ile bazı ilçe başkanları Ankara’ya gitme kararı aldı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile il yönetim kurulu üyeleri ve  bazı ilçe başkanları, yarın (Cuma) Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak. CHP’liler, saat 14.00 ile 15.00 arasında genel merkezde olacak. Soyer’in, toplantı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılacak geçmiş olsun ziyaretine de katılması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sevim colak
 25 Nisan 2019 Perşembe 16:06
Yolunuz açık olsun başkanım
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir