MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de o başkan rekora yelken açtı: Dalya diyebilecek mi?
Politika
6 Aralık 2017 Çarşamba 10:26

CHP’de o başkan rekora yelken açtı: Dalya diyebilecek mi?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ateşten gömlek görevlerin başında ilçe başkanlığı geliyor. İzmir’de bir ilçe başkanı adeta rekora yelken açtı. Kongrede yeniden seçilerek koltukta 68. aya girdi.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de olağan kongre takvimi işliyor.

Konak, Urla, Karaburun, Bayındır, Seferihisar, Bornova, Ödemiş, Çeşme, Menderes, Kınık, Güzelbahçe, Tire ve Dikili’de ilçe kongreleri yapıldı, yeni başkan ve yönetimler belli oldu.

İstifa, imza hareketi, adaylık, görevden alma ve kongre seçenekleri düşünüldüğünde CHP’de değişim yaşandığı koltukların başında ilçe başkanlığı geliyor.

İzmir’de Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, kongrede üçüncü kez seçilerek fark yarattı. 2012 Nisan ayındaki kongrede başkan seçilen ardından 2015 Aralık ayındaki kongrede güven tazeleyen Şener, dün gerçekleşen ilçe kongresinde yeniden başkan seçilerek adeta rekora yelken açtı.

DALYA DİYEBİLECEK Mİ?
Şener, ilçe başkanlığı koltuğunda 68. aya girdi. Kongrede aday olarak yerel seçimlerde adaylık düşüncesini de rafa kaldırmış olan Şener, bir sonraki olağan kongreye kadar koltukta kalırsa 100 ay gibi bir zaman dilimini ilçe başkanı olarak geçirmiş olacak ve ‘dalya’ diyecek.

Şener’in yeniden seçilmesi sonrası gözler 2012 Nisan’dan bu yana görevde olan  Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ve Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz da…Her iki isim de yeniden ilçe başkanlığına sıcak bakmıyor. İki isim son dakika karar değiştirmezse Şener bu alanda tek başına kalacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir