MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de o ilçede delege seçimleri bitti: Sandığa beyaz damgası!
Politika
17 Temmuz 2023 Pazartesi 18:09

CHP’de o ilçede delege seçimleri bitti: Sandığa beyaz damgası!

CHP Dikili’de delege seçimleri tamamlandı. 30 mahallede gerçekleşen seçimlere Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve ilçe yönetiminin desteklediği beyaz liste damga vurdu. Eski belediye başkanları Osman Özgüven ve Mustafa Tosun ile İl eski başkan yardımcısı Rıza Gök ve Büyükşehir Eski Meclis Üyesi Gazi Akıncı'nın desteklediği mavi listeler, beyaz listeye karşı rakip çıktığı tüm sandıklarda açık ara kaybetti.

GERÇEKİZMİR -  Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) delege seçimleri sürüyor. Son haftaya girilen periyotta bazı ilçelerde süreç tamamlandı.

Delege seçimlerini tamamlayan bir ilçede Dikili oldu. 

Dikili’de sandık mesaisine beyaz liste damga vurdu. Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve ilçe yönetiminin desteklediği beyaz liste 30 mahallede önde çıktı. Beyaz listeye ilçe eski başkanı İsmail Hakkı Şener de destek verdi. 

BEYAZ AÇIK ARA KAZANDI
Eski belediye başkanları Osman Özgüven ve Mustafa Tosun ile İl  eski başkan yardımcısı Rıza Gök ve büyükşehir eski neclis üyesi Gazi Akıncı'nın desteklediği mavi listeler, beyaz listeye karşı rakip çıktığı tüm sandıklarda açık ara kaybetti.

SON SANDIK CUMHURİYET'TE KURULDU
İlçede son olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde sandık kuruldu. İl  eski başkan yardımcısı Rıza Gök’ün liste başında yer aldığı mavi liste 47 oy alırken, beyaz liste 114 oyla ipi göğüsledi.


MERKEZ MAHALLELERDE BÜYÜK FARK 
Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün mahallesi olan olan İsmet Paşa'da beyaz liste 315, mavi liste 92 oy aldı. 

Gazipaşa Mahallesi'nde seçimlerde beyaz liste 180 oy alırken, mavi liste 46 oyda kaldı. Salim Bey Mahallesi'ndeki yarışta ise mavi liste 27 oy alırken, beyaz liste 162 oyla ipi göğüsledi.

Şubat ayında ilçe başkanlığı görevine atanan Emre Kırlı'nın kongrede aday olacağı öğrenildi. Başkan Kırgöz ile beyaz listeye destek veren aktörlerin kongrede Kırlı'yı desteklemesi bekleniyor. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir