MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de ulaşım ve ‘Gürün’e destek zirvesi: İzmir’in başkanları Muğla'da!
Politika
14 Aralık 2017 Perşembe 11:04

CHP’de ulaşım ve ‘Gürün’e destek zirvesi: İzmir’in başkanları Muğla'da!

Ulaşım Çalıştayı CHP’li belediye başkanlarını Muğla’da buluşturdu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı zirve İlgezdi hakkındaki görevden uzaklaştırma kararının ardından Başkan Gürün’ün Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde de özel teftiş olduğunu açıklamasıyla bir kat daha önem kazandı.

GERÇEKİZMİR - Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı koordinasyonluğunda düzenlenen Ulaşım Çalıştayı, CHP’li belediye başkanlarını bu kentte buluşturdu.

Geride kalan yıllarda büyükşehirlerin daire başkanlarının katılımıyla gerçekleşen zirvenin kapsamı bu yıl CHP Genel Merkezi’nin de devreye girmesiyle genişletildi.

Muğla’da düzenlenen çalıştay için CHP’li tüm belediye başkanları davet edildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden uzaklaştırılmasının ardından Başkan Osman Gürün’ün Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde de özel teftiş yapıldığının açıklanmasıyla bir kat daha fazla önem kazanan buluşmada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP'li ilçe belediye başkanları da salonda yerini aldı. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'ndeki buluşmaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu çalıştayın ardından muhtarla bir araya gelecek ve toplu açılış törenine katılacak. 

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun çalıştayda detaylı bir sunum yaptı. 



İki gün sürecek çalıştayda il ve ilçe belediyelerinde ulaşım planlaması, belediyelerde taşımacılık sorunları, akıllı ulaşım sistemleri, otopark çözümleri ve terminal yeri planlamaları gibi konular masaya yatırılacak.

Çalıştayda İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kader Sertpoyraz, Trafik ve Denetim Şube Müdürü Mehmet Ali Bodur ve Ulaşım Planlama Şefi Utku Cihan’ın da alanlarında birer bilgilendirme konuşması yapacakları açıklandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir