MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’den İzmir’de peş peşe 2 büyük buluşma: Önce ekonomi sonra yerel idaresi masası!
Politika
29 Temmuz 2022 Cuma 12:11

CHP’den İzmir’de peş peşe 2 büyük buluşma: Önce ekonomi sonra yerel idaresi masası!

Genel Başkan Yardımcısı Öztrak başkanlığındaki Ekonomi Masası heyeti Ağustos ayının son haftasında kente gelerek iki günlük mesai yapacak. Genel Başkan Yardımcısı Torun ise Eylül ayında tüm meclis üyeleri ve belediye başkanlarının bir araya geleceği önemli bir zirveye imza atacak.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü peş peşe gerçekleşecek iki büyük buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Partinin Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak başkanlığında milletvekillerinden oluşan Ekonomi Masası heyeti yeni mesaisini İzmir’de yapacak. CHP İzmir bu önemli buluşmadan bir ay sonra bu kez önemli bir zirve için kente gelecek Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u ağırlayacak. 



EKONOMİ MASASINDA YENİ DURAK İZMİR 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak başkanlığında geride kalan 1.5 yılda 40’a yakın kente giderek çalışmalar yapan Ekonomi Masası’nın Ağustos ayının son haftasındaki durağı İzmir olacak. Öztrak başkanlığındaki heyet kentte iki günlük mesai yapacak, odalar, sivil toplum kuruluşları ve esnafla bir araya gelerek iş dünyasının nabzını tutacak. 



TORUN'DAN BÜYÜK ZİRVE 
İzmir’de eylül ayında ise bu büyük bir yerel yönetim masasının kurulacağı önemli bir zirve var. Partinin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun kentte 30 ilçenin meclis üyeleri ve CHP’nin iktidar olduğu ilçelerin belediye başkanlarıyla büyük bir toplantı gerçekleştirecek. 

SAHA ÇALIŞMASI GENİŞLİYOR 
Öte yandan saha çalışmalarına tam gaz devam eden CHP İzmir İl Örgütü’nde ikinci bölgede 16 ilçe başkanının katılımıyla Bornova’da yapılan çalışma kente yayılıyor. İzmir Örgütü bundan sonra her hafta bir ilçede o ilçenin bölgesinin ilçe başkanlarının katılımıyla saha çalışması yapacak. önümüzdeki hafta yeni durak Çiğli olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir