MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Gruşçu’dan anlamlı proje: Sesli Nutuk
Politika
19 Mayıs 2020 Salı 10:18

CHP’li Gruşçu’dan anlamlı proje: Sesli Nutuk

CHP Konak İlçe Başkanı Gruşçu,  Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri olan Nutuk’u kendi sesiyle okuyarak sesli kitap haline getirip yayınlayacak. Gruşçu, Nutuk’un ilk satırı olan “1919 yılı Mayıs’ının 19’uncu günü Samsun’a çıktım” cümlesini okuyarak anlamlı projeyi başlattı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla anlamlı bir projenin startını verdi.

Gruşçu,  Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri olan Nutuk’u kendi sesiyle okuyarak sesli kitap haline getirip yayınlayacak.

Başkan Gruşçu, Nutuk’un ilk satırı olan “1919 yılı Mayıs’ının 19’uncu günü Samsun’a çıktım” cümlesini okuyarak projeyi başlattı.

Gruşçu sosyal medya hesabından Nutuk’u okumaya başladığı videoyu “19 Mayıs'tan 9 Eylül'e... Bu anlamlı günde ilk satırları okuyarak #HerkesİçinNutuk Sesli Kitap Projesini başlatıyorum. Tüm insanlığa ilham kaynağı olan Nutuk'un başta görme engelliler, yaş almışlar ve çocuklar olmak üzere herkese ulaşması için seslendiriyorum. Nutuk'u çocukluktan erişkinliğe kadar herkesin kolay erişimine açarak Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirsel ve ilkesel olarak doğru anlaşılmasını amaçlıyorum.19 Mayıs Atatürk'ü An(la)ma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum. #BizHalaOGemideyiz” ifadeleriyle paylaştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir