MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Gümrükçü’den ‘Youtube’ hamlesi!
Politika
19 Kasım 2018 Pazartesi 10:05

CHP’li Gümrükçü’den ‘Youtube’ hamlesi!

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Utku Gümrükçü, kişisel Youtube kanalını açtı. Gümrükçü’nün Youtube kanalında, kendini tanıtan bir videonun yanı sıra katıldığı Radyo ve TV programlarında verdiği demeçler yer alıyor.

CHP’de yerel seçim hareketliliği devam ederken, belediye başkan aday adayları da kendilerini tanıtma ve vizyonlarını ortaya koyma noktasında düğmeye bastı. 

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Utku Gümrükçü de aile ve siyasi yaşamına dair bilgiler ile partinin önemli buluşmalarında kürsüden verdiği mesajların yer aldığı ve şimdiye kadar konuk olduğu Radyo ve TV programlarında verdiği mesajları içeren Youtube kanalını paylaşıma açtı.


Siyasetçilerin sosyal medyada da erişilebilir olması gerektiğini ifade eden Gümrükçü, “Çağa ayak uydurmak, Belediye Başkan aday adaylığımız öncesinde ki ve sonrasındaki süreçte katıldığımız programları ve arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız içerikleri sizlerle paylaşmak amacıyla Youtube kanalımızı hayata geçirdik. Bu kanalda Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve ülkemizi ilgilendiren konularda da paylaşımlarımız yer alacak” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cemal Yetginer
 20 Kasım 2018 Salı 06:40
Youtube Kanalı adresi: https://www.youtube.com/utkugumrukcu
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir