MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Özkan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama
Sağlık
27 Kasım 2020 Cuma 18:50

CHP’li Özkan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Koronavirüs tedavisi son aşamaya gelen İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Twitter hesabından paylaştığı bir video ile sağlık durumu hakkında bilgi verirken, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GERÇEKİZMİR -  Koronavirüs tedavisi son aşamaya gelen, CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı  Tuncay Özkan,sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Özkan, hastalığın vücudunda yarattığı tahribatı anlatırken, virüsün korkutuculuğuna dikkat çekti ve, “Covid’den neredeyse ölmek üzereydim” dedi.

Özkan, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı; Covid’e yakalanışımın 27. Günü…  16. gün videomuzdan sonra bugün her şey daha güzel. Daha sağlıklıyım. Kendim nefes alıp verebiliyorum. Covid tedavim bitti diyebilirim ancak virüsün bende yarattığı bazı rahatsızlıklar var akciğerde ve diğer organlarda. Onlarla ilgili mücadelem 3 ay daha devam edecek. Önümüzdeki haftadan itibaren hayata katılacağım sizlerle olacağım. Tüm hastalara şifa diliyorum. Covid konusu çok önemli. Farkındalığı arttırmalıyız. Covid’den neredeyse ölmek üzereydim. Ege Üniversitesi hocalarımıza rektörlüğe çok teşekkür ediyorum. Beni hayata döndürdüler. Doktorlarımıza, hemşirelerimize, hasta bakıcılarımıza ambulans personeline saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. En içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin de desteği için teşekkür ediyorum: Sağlıklı günlerde sağlıcakla kalarak mutlu bir Türkiye ve Dünya için mücadeleye devam.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir